Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Diesel Living prezintă o viziune amplă a ceea ce ar putea urma, unde absolut orice poate fi construit ȋncă, având ȋn vedere că viitorul este „work in progress”


Sub ȋncorsetări şi ȋncă prinzând formă, proiectele de mâine sunt pline de posibilități. Ȋn lume, orașele noastre sunt sufocate de schele şi aşteaptă să fie aduse la stadiul final și să fie dezvăluite. Milano, capitala contemporanului din Italia, este un oraș cu un flux continuu, ascuns sub construcții, iar în timp ce așteptăm să descoperim ce perspective mai bune și luminoase există, Diesel Living își creează propriul șantier – un loc unde în spatele schelelor și al plaselor se dezvăluie o lume a designului de lux, ce așteaptă pregătită pentru tot ceea ce urmează sa vină.

Ȋn timpul acestei dezvoltări și cu o fundație solidă pentru a inspira ospitalitate, Diesel Living oferă o viziune deschisă către domeniul imobiliar, astfel ȋncât fiecare vis să poată fi făcut realitate.

Salone del Mobile 2019 – Ȋn decorul unui șantier de construcții nefinalizat, Diesel Living a privit către trecut și viitor, cu noi oferte pentru a extinde domeniul Diesel și versiuni actualizate ale celor mai bine vândute piese clasice, disponibile în variante noi, simplificate – toate făcând parte din domeniul vast de creații pentru sectorul hotelier, ansamblurile rezidențiale și design, incluzând spațiile publice și reședințele.

Celebrând Ten Light Years of Diesel Living with Foscarini, Diesel a lansat oficial industriala, dar fermecătoarea lampă Wrecking Ball, cu un glob de sticlă disponibil în două nuanțe. Au revenit şi preferatele – farfuria zburătoare cosmică a lămpii LED White Noise a revenit într-o versiune mai mică, iar lampa Fork a fost îmbrăcată în ciment, nisip sau ruj.

Diesel Living a marcat, de asemenea, o decadă de colaborare cu Moroso, readucând în atenție populara canapea Nebula Nine, acum disponibilă și în varianta “easygoing” Nebula Light, cu tapiserie liniară, fabricată menţinând aceeaşi calitate ca ȋntotdeauna. Şi-a făcut intrarea şi AeroZeppelin – un nou stil modular pentru fotolii versatile voluminoase şi ȋn acelaşi timp uşoare, ca nişte zepeline. Se potrivesc perfect cu noile măsuţe gândite din cadrul metalic al unui zeppelin, cu un cover din sticlă pictată cu vederi aeriene abstracte.

Pentru Seletti, brandul italian recunoscut global pentru designul său satiric revoluționar, Diesel Living a celebrat cincizeci de ani de la primul pas pe Lună cu un nou Starman auriu, alăturat planetelor din sistemul nostru solar transformate în cuierele plutitoare pentru pereţi Cosmic Hangers și farfurii Side Doesn’t Matter, ce ilustrează două fețe ale Pământului privite de la aceeași distanță de pe lună – toate în ediția nouă a colecției Cosmic.

În parteneriat cu Iris Ceramica, Diesel Living a prezentat noile podele de inspirație intergalactică, cu Cosmic Marble răsucit și efectul de marmură Liquid Cosmo aplicat pe ceramică, plus finisări betonate pentru efectul industrializat. Pentru Berti, Diesel Living oferă opțiuni variate de podea, inclusiv colecția-semnătură Shadow, cu planșe de stejar vopsite indigo şi stinse în două variații de culoare, Black Shadow și Grey Shadow. Iar ȋn colaborare cu Mirabellor Carrara, Diesel Living continuă colecția de așternuturi cu un design edgy și urban.

Diesel Living, cu zece ani de design for successful living, prezintă o activitate cu un progres continuu pentru toate proiectele de mâine.

Diesel Living 2019 - Work In Progress

 

Diesel Living 2019 - Work In Progress

 

Diesel Living 2019 - Work In Progress

 

 superpantofi.ro

Recomandari din Ghid de Shopping