Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

- Aparatele frigorifice din clasa energetică A+++ atrag o economie de peste 500 de lei la energie, în 7 ani


- Cele mai căutate branduri TV: StarLight, Horizon, Samsung și LG

Clienții eMAG au accesat peste 14.000 de vouchere, dintre care peste 50% au fost folosite pentru televizoare, la reluarea programului „Rabla pentru electrocasnice”. Mașinile de spălat rufe, aparatele frigorifice și mașinile de spălat vase urmează în top.

Începând din 18 iunie 2019, consumatorii se pot înscrie într-o nouă rundă a programului „Rabla pentru electrocasnice” susținut de Ministerul Mediului, cu scopul de a înlocui parcul de electrocasnice vechi, astfel că voucherele nefolosite după prima rundă de finanțare vor fi redistribuite.

„Consumatorii apreciază că pot achiziționa electrocasnice de ultimă generație, mai eficiente din punct de vedere energetic, la prețuri mai accesibile și ne așteptăm ca programul să aibă succes. Interesul după realocarea fondurilor este crescut, astfel că am adaptat stocul de marfă în funcție de experiența ediției care s-a încheiat”, a spus Stejara Pîrcan, VP sales eMAG.

Cele mai comandate produse au fost televizoarele din clasa energetică A++, iar brandurile cele mai accesate au fost StarLight, Horizon, Samsung și LG, reprezentând 75% dintre comenzi.

În medie*, produsele frigorifice cu clasa A +++ consumă cu 137 mai puțin KW pe an decât un produs din clasa energetică A+ și atrage o economie de 79,46 de lei la factura de energie în fiecare an. De asemenea, raportat la durata medie de utilizare a produselor frigorifice, care este de șapte ani, un produs din clasa energetică A+++ atrage o economie de 556,22 de lei la factura de energie, comparativ cu unul din clasa A+.   

Top produse achiziționate cu vouchere „Rabla pentru electrocasnice”, raportat la categorie:
1.Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7330F, Full HD
2.Frigider cu o ușă Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb
3.Combină frigorifică Arctic AK60406NFMT++, 362 l, Clasa A++, Full No Frost, Fast Freeze XL Zone, Fresh Max 0°C, H 203, Metal Look
4.Aparat de aer condiționat Star-Light, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Funcție încălzire, Display, ACM-12FORS Inverter, Alb
5.Mașina de spălat rufe Slim Beko WRE7512XWW, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Display digital, Alb

*Au fost luate în calcul câteva produse din fiecare clasă energetică, pentru a calcula câtă energie este economisită printr-un upgrade al clasei energetice; costul mediu luat în calcul este 1 KW – 0.58 de lei.

###
eMAG este lider regional în industria ecommerce cu operațiuni în România, Ungaria, Bulgaria și Polonia. În ultimii 18 ani, compania a investit în servicii bazate pe tehnologia dezvoltată în România, cu scopul de a-și ajuta clienții să economisească timp și bani, prin servicii precum deschiderea coletului la livare, 30 de zile pentru retur, Service Pick up and Retur astfel încât să beneficieze de cea mai bună experiență de cumpărături online. Cu o gamă variată de produse și o ofertă aflată în  continuă dezvoltare, eMAG este locul în care oricine poate găsi orice, de oriunde s-ar afla. Prin intermediul platformei Marketplace, eMAG sprijină antreprenorii din comunitățile în care activează și îi ajută să își dezvolte afacererile.sportmaniac.ro

Recomandari din Ghid de Shopping