Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Sa faci din curatenie o distractie? Asta da challenge!

Alege accesoriile potrivite, iar aspiratorul multifunctional Rowenta Clean & Steam Multi are grija ca fiecare coltisor din casa ta sa straluceasca!

Sistem Dual Cleaning pentru eficienta maxima
Trebuie sa te ocupi de locuinta de una singura? Add some funk on it! Datorita sistemului Dual Cleaning, Rowenta Clean & Steam Multi aspira si curata cu abur in acelasi timp, lasand podelele igienizate dintr-o singura miscare.

Tehnologia ciclonica ofera un nivel ridicat de separare a aerului de praf, in timp ce puterea aburului indeparteaza pana la 99,9% din bacterii. Simplu si practic - ajusteaza debitul de la Eco la Max, in functie de tipul de suprafete: parchet, gresie, inox, sticla ori material textil - fara chimicale, doar cu apa de la robinet.

Aspiratorul Rowenta cu cele mai multe accesorii
Clean & Steam Multi raspunde perfect nevoii tale de ordine si curata atent fiecare centimetru din casa! Mix & match! Foloseste periile multicolore pentru incaperea vizata: albastru in baie, portocaliu pentru bucatarie sau verde in orice alta camera!

Alege accesoriul standard atunci cand vrei ca geamurile sa straluceasca ori utilizeaza capul dedicat pentru lustruirea gresiei! Inca putin si ai tai vor respira un aer fresh! Reimprospateaza aspectul draperiilor ori al canapelei cu cele doua tipuri de mopuri lavabile din microfibra. Si nu uita de accesoriul special proiectat Ultra Glider pentru covoare pufoase!

Asadar, pregateste un rosé si relaxeaza-te in voie! :)

Despre Rowenta                                  
Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomaniaafisport.ro

Recomandari din Ghid de Shopping