Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Stiati ca prima solutie profesionista de curatat geamuri a fost inventata acum aproape 90 ani?

Initial depozitata in recipiente de metal, iar mai apoi in unele de plastic, solutia a capatat repede popularitate. Ce nu se cunostea (si nu se putea) atunci este ca produsul care curata geamurile poate fi utilizat si in alte ‚directii’. Astfel ca cei mai multi oameni sunt surprinsi cand aud ca solutiile pentru geamuri sunt foarte bune si pentru:

1.Curatarea bijuteriilor
Aveti bijuterii de argint care si-au pierdut stralucirea de la inceput? Nu trebuie sa renuntati la ele. Pot fi salvate cu solutia de geamuri. Pulverizati produsul pe o carpa moale si stergeti bijuteriile. E important, insa, ca la scurt timp sa le clatiti cu apa.

2.Indepartarea grasimii incrustate
Grasimea intarita e una dintre cele mai frecvente probleme cand vine vorba despre curatenia in bucatarie. Atunci cand nu aveti la indemana o solutie speciala pentru degresat, sa stiti ca solutia pentru geamuri poate ajuta. Datorita proprietatilor caustice, utilizarea ei va fi eficienta. Dupa curatare, asigurati-va ca eliminati complet produsul de pe vase sau electrocasnice.

3.Lustruirea podelelor
Excelenta pentru a face sa straluceasca podelele de marmura sau cele de granit, solutia de geamuri poate fi folosita la fel ca orice alt produs de curatare pardoseli. Diluati o cantitate mica in apa si bucurati-va de luciul perfect. Atentie insa: nu incercati sa curatati podelele de lemn cu produse care contin amoniac.

4.Curatarea eficienta a faiantei
Dupa ce utilizati o solutie detartranta pentru a indeparta depunerile de calcar, pulverizati produsul de curatare a geamurilor si veti fi surprinsi de stralucirea redata faiantei dumneavoastra.

5.Tinerea la distanta a insectelor
Da, ati citit bine. Fara sa va mai confruntati cu mirosul puternic al insecticidelor traditionale, puteti utiliza de acum solutia de curatat geamuri. Aveti grija, insa, ca aceasta sa contina amoniac. Doar asa va fi eficienta. Pulverizati solutia direct pe insecte sau pe ramele usilor si ale ferestrelor iar insectele vor disparea cat ati zice "Puf!"

6.Inlaturarea petelor de pe covoare
Amestecati jumatate de cantitate solutie de geamuri si jumatate apa calduta. Inmuiati o carpa curata in compozitia rezultata si cu miscari de tamponare aplicati pe pata, fara a freca. Continuati procesul pana ce pata s-a dus. Nu utilizati amestecul pe covoare din lana!

7.Curatarea cazii si a vasului de toaleta
Obiectele sanitare au mereu nevoie sa fie curatate de bacterii si sa straluceasca. Solutia de geamuri poate fi pulverizata atat in vasul de toaleta, cat si pe suprafata cazii, lasata sa actioneze cateva minute iar apoi stearsa si clatita.

8.Dezinfectarea jucariilor copiilor
Miraculoasa solutie este buna si pentru eliminarea bacteriilor de pe jucariile celor mici. Pulverizati solutia si stergeti obiectele. Puteti face aceasta operatiune mai ales atunci cand copilul se imbolnaveste pentru a fi siguri ca veti indeparta germenii. Astfel va asigurati ca infectia nu revine si nici nu se transmite altor copii.

Daca ati vizionat filmul “My Big Fat Greek Wedding” cu siguranta ati fost fermecati de sarmul seniorului Portokalos care avea mai mereu asupra lui o solutie de curatat geamuri, buna – in opinia lui – la orice ;) Sa stiti ca asa stau lucrurile si cu Solutia de geamuri ASEVI, care intruneste toate conditiile pentru a fi eficienta in toate cazurile de mai sus. Unde mai pui ca ofera uscare rapida si efect antiaburire!

Asadar, nu ne mai ramane decat sa probam noile descoperiri. Va tinem la curent!inbagaj.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping