Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

- Autonomie de până la 120 de minute și 125 m² aspirați în doar 30 de minute


După o lansare spectaculoasă la IFA 2019, Miele aduce și în România primul său aspirator vertical, fără fir. TRIFLEX HX1 atinge noi standarde de flexibilitate și confort și este o soluție optimă pentru problemele pe care le ridică poluarea și nevoia tot mai ridicată de igienă din ziua de astăzi.

Curățare excelentă și igienă exemplară
Pentru că poluarea este un aspect ce afectează viața de zi cu zi a oamenilor, iar praful pare să se depună la doar câteva minute după ce este șters, sistemul de filtrare în trei etape al Triflex HX1 este răspunsul Miele pentru o lume mai sănătoasă.

Tehnologia Vortex şi triplul sistem de filtrare asigură o curăţare igienică a aspiratorului. Murdăria grosieră este, astfel, colectată într-un container special, în timp ce praful fin este reţinut de către filtrul dedicat. Mecanismul Twist2open al recipientului de praf asigură o golire lipsită de efort și protejează utilizatorul de murdărire. Aspiratorul este dotat cu un filtru igienic, ce nu trebuie înlocuit pe toată durata de viață a produsului și este menit să rețină particulele fine de praf, fără efort. Aspiratorul Triflex oferă o performaţă înaltă de curățare atât pe covoare, cât și pe suprafețe dure. În pas cu tehnologia, aspiratorul poate detecta tipul de podea și își poate regla automat gradul de putere.

Concept 3-în-1 pentru versatilitate extinsă
Conceptul 3 în 1 transformă TriFlex în soluţia completă. Inima și sufletul noului produs este unitatea PowerUnit, constând dintr-un motor, o baterie reîncărcabilă și recipientul de praf, care poate fi reconfigurată în doar câteva secunde. Dacă PowerUnit este montat direct sub mâner, putem accesa în mod convenabil spațiul de sub obiectele de mobilier sau, cu peria electrică îndepărtată, poate fi utilizat pentru curățarea tavanelor. Dacă PowerUnit este montat aproape de podea, centrul de gravitație se schimbă, oferind un echilibru perfect pentru a aspira suprafețele mari, mult mai uşor. Pauzele, binevenite și ele într-o zi de curățenie, sunt foarte simple cu Triflex, pentru că utilizatorii pot lăsa dispozitivul în poziție verticală.

În modulul solo, PowerUnit este ideal pentru a aspira firimiturile de pe masa de mic dejun sau pentru a curăța mașina.

Bateria cu ioni de litiu oferă o autonomie de până la 60 de minute în modul solo, fără pauze, iar peria electrică MultiFloor XXL asigură o aspirare de până la 125m² de pardoseală în doar 30 de minute.

Autonomie premium
TRIFLEX H1 PRO este varianta Prestige a aspiratorului, ce le oferă utilizatorilor o baterie de rezervă reîncărcabilă şi o unitate de încărcare suplimentară, ce dublează timpul de funcționare, până la 120 de minute. Confortul este asigurat atât de caracterul versatil al produsului, cât și de posibilitatea simplă de stocare datorată suportului de perete livrat odată cu aparatul, ce permite suspendarea acestuia.

Despre Miele
Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.lemnindar.ro

Recomandari din Ghid de Shopping