Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Traversam o perioada complicata, dar dorim sa atragem atentia spre subiecte care ne ajuta sa infrumusetam locuinta, sa gandim concepte noi pentru zone rezidentiale, hoteliere, de birouri, sa visam frumos.

KUMA continua sa creeze si sa propuna spatii in care conceptele KUMA sa aduca fericire si confort sufletesc.

Scandinavii iubesc cu adevarat designul, motiv pentru care pun foarte mult accentul pe detalii, pentru a crea de fiecare data un spatiu unic, care sa iasa in evidenta. Conceptele nordice KUMA satisfac nevoile si gusturile unei piete diverse, exigente si in continua evolutie, anticipand tendintele, prin crearea unor solutii ideale, atat pentru spatiile rezidentiale, cat si cele publice.

Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esentiale, minimaliste. Acestea sunt solutii deosebit de versatile, care pot pune in valoare spatiile contemporane.

Tendintele evolueaza si se schimba continuu. Ceea ce putem remarca insa, in ultimii ani, este o tendinta catre modern, calitate, linii curate si mai ales, personalizare. Dezvoltatorii, nu se regasesc intotdeauna in colectiile standard. Din ce in ce mai mult, apar solicitari pentru elemente custom made, facute pe comanda, exact pe cerinta clientului.

Lavoarul, o piesa indispensabila in orice baie, atrage prima data atentia, intr-o baie. Tocmai din acest motiv interesul acordat lavoarelor de o calitate inalta este evident. Lavoarele KUMA care nu sunt simple lavoare, ci concepte de design, sunt produse in Romania din 1998, cu tehnologie daneza, create din materiale compozite de ultima generatie.

KUMA - este o prezenta constanta pe piata obiectelor sanitare si se diferentiaza fata de alti producători prin unicitatea designului propus si seriozitatea abordarii unui proiect.

Cu tehnologii de ultima generatie, atenta la detalii si la cerintele clientilor, KUMA a reusit sa dezvolte concepte folosind peste 10 tipuri de materiale si 75 de culori. Gama diversificata de materiale este un punct forte al companiei. Apoi, cromatica impresionanta si preturile care pornesc de la gama economic (marmura KUMA) pana la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinatii de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru oricine apreciaza designul si poate apela cu incredere la serviciile KUMA.

Texturile KUMA confera conceptelor un farmec natural, care te invita sa ai o experienta tactila emotionala. Contrastul între tehnologie – dat de tehnica speciala de turnare continua a bolurilor cu blatul -si estetica, este unul extrem de placut.

Nu in ultimul rand, usurinta in utilizare, este esentiala pentru conceptele de bai rezidentiale sau publice. De aceea, unul dintre atuurile KUMA este acela ca lavoarul si blatul sunt turnate in suprafata continua prevenind acumularea de murdarie si facilitand curatarea. De asemenea, KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe acelasi blat, aspect esential, mai ales pentru spatiile publice. Sistemul KUMA LED, montat sub lavoar, vine sa completeze un design unitar si care transmite o lumina difuza,” hygge “, in baile  hoteliere, dar si cele private.

Toate aceste particularitati sunt elemente importante, care ajuta in obtinerea unei amenajari armonioase, de calitate, care isi pastreaza caracteristicile exceptionale, in timp. KUMA este o investitie rationala pe termen lung.
                    
Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

*****
KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

www.kumaromania.romodivo.bg/

Recomandari din Ghid de Shopping