Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

- Atestarea, valabilă pentru programele „bumbac” și „alergii”


- Programul „AllergoWash” reduce bacteriile cu până la 99,99%

Într-o perioadă în care oamenii sunt în căutarea celor mai eficiente soluții de igienizare și dezinfectare a propriilor locuințe, Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, a obținut certificarea „cel mai înalt nivel de igienizare” pentru mașinile de spălat. Atestarea survine unei serii de teste, realizată de către cercetătorii de la Universitatea Rhine-Waal de Științe Aplicate și se aplică pentru modelele ce includ programele „Igienizare bumbac” și „AllergoWash”.

Reducerea bacteriilor cu până la 99,99%
Igiena obiectelor vestimentare este una dintre măsurile obligatorii în această perioadă de criză sanitară. Eliminarea bacteriilor pe care le putem contracta chiar și după o simplă ieșire din casă necesită procese cât mai performante de spălare a hainelor, precum cele incluse în mașinile de spălat Miele.

Astfel, datorită tehnologiei utilizate, programul „Igienizare bumbac” asigură spălarea la o temperatură ridicată, de cel puțin 60 de grade. Programul nu este recomandat materialelor delicate, ce pot fi afectate de temperatura ridicată.

Pentru articolele ce necesită o spălare la o temperatură scăzută, procesul de igienizare este oferit de opțiunea „AllergoWash”. Prin definiție, acest program este dedicat eliminării eficiente a particulelor alergene, fiind extrem de util în această perioadă incipientă a alergiilor la polen. Gestionarea inteligentă a energiei, creșterea cantității de apă necesară spălării și clătirii, alături de un proces suplimentar ce utilizează abur, fac ca potențialele bacterii să fie eliminate într-un procent de 99%, chiar și la o temperatură de doar 40 de grade.

Pentru un grad și mai ridicat de igienizare, clienții pot utiliza detergenții UltraPhase și UltraWhite, ce conțin particule de clor care se activează chiar și la o temperatură de sub 60 de grade, datorită inovațiilor Miele.   

Igienizare cu programul „Curăţare maşină”
Tot în contextul actual, nu doar textilele trebuie atent curățate, ci și mașinile de spălat, acesta fiind un proces esențial. Astfel, după un program de spălare ce a inclus o încărcătură cu un potențial ridicat de bacterii, activarea programului „Curăţare maşină”, în combinație cu agentul de curăţare IntensClean, asigură o sterilizare completă și pregătește mașina pentru următoarea etapă de rufe gata să fie igienizate.

Despre Miele
Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatură de gătit, de coacere și de gătit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, mașini de spălat vase și produse de îngrijire pentru haine și pardoseli. Acestei linii de produse i se adaugă mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe și uscătoarele pentru uz comercial, precum și aparatura de spălare-dezinfectare și sterilizare a instrumentelor destinate utilizării în activitățile medicale și de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producție în Germania și câte o filială în fiecare dintre țările următoare: Austria, Cehia, China și România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2018/19 a crescut la aproximativ 4,16 miliarde de euro, cu 71% vânzări în afara Germaniei. Miele este reprezentată prin filiale proprii și de importatori în aproape 100 de țări. Compania Miele se află în proprietatea celei de-a patra generație a familiei fondatoare, are o forță de muncă de aproximativ 20.200 de persoane, cu 11.050 de angajaţi în Germania. Sediul companiei se află în Gütersloh/Westphalia, Germania.e-cadou.com

Recomandari din Ghid de Shopping