Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Apariția mașinii de spălat vase a ușurat procesul de curățare al acestora datorită tehnologiei și funcțiilor sale moderne și a eficientizat considerabil timpul petrecut în bucătărie.

Astfel, aceasta a devenit un aparat electrocasnic de care, astăzi, mulți nu ne mai putem lipsi.

Prepararea mâncării preferate, fără a avea grija vaselor murdare, este astăzi un obicei uzual. Mai ales dacă acordăm atenția cuvenită detergentului mașinii de spălat vase. Deoarece folosirea unui detergent eficient ajută atât la curățarea perfectă a veselei, cât și la păstrarea acesteia într-o formă cât mai bună, pe o perioadă îndelungată.

Noile tablete multifuncționale Somat Gold, îmbunătățite cu tehnologia de curățare Deep Clean, pătrund în profunzime și îndepărtează chiar și cele mai dificile pete de grăsime ori resturi de mâncare arsă, lăsând vasele curate fără niciun fel de efort.

Somat oferă o soluție completă de curățare, acționând împotriva mirosurilor neplăcute și asigurând strălucire intensă vaselor, fără a necesita adăugarea suplimentară de sare dedurizantă sau de soluție de clătire, pentru o duritate a apei până la 21°dH. De asemenea, noul Somat Gold este ușor de depozitat datorită ambalajului rezistent la apă.

De altfel, tabletele multifuncționale de la Somat, cu folie solubilă în apă, au obținut cea mai bună evaluare a Institutului TÜV, acordată de consumatorii din Germania. Formula sa puternică îndepartează resturile de mâncare arsă și oferă rezultate excepționale în îndepărtarea murdăriei de pe orice tip de vase.

Somat Gold este comercializat în variante de 18, 36 sau 54 de tablete.

Ghid de utilizare corectă a tabletelor Somat Gold:
1. Încărcați corect vasele în mașina de spălat, având grijă  ca cele mai murdare să fie așezate în coșul de jos, după ce au fost îndepărtate resturile mari de alimente.
2. Plasați tableta de detergent direct în compartimentul de dozare al mașinii de spălat vase, fără să îndepărtați folia de pe tabletă, aceasta fiind solubilă în apă.
3. Ambalajul impermeabil al produsului poate fi depozitat în orice mediu (chiar și sub chiuvetă, tabletele de detergent fiind protejate împotriva contactului cu apa).bottegaverde.ro

Recomandari din Ghid de Shopping