Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, cele trei showroom-uri din Băneasa Shopping City deținute de Diana Șucu, au acum un look nou, mai frumos și mai elegant ca oricând.

Cu o expertiză de invidiat și o pasiune pentru design fără limite, designerii americani au pregătit cele mai spectaculoase colecții din ultimii ani. Vorbim de piese de mobilier asemenea unor mici opere de artă, pe care le veți găsi în showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt și de care vă veți îndrăgosti pe loc. Cu cei mai importanți ingineri și meșteșugari de mobilă din industrie, staff-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt au lucrat în ultimele luni pentru a scoate la iveală piese unice, de o frumusețe aparte.

Nu ai cum să rămâi indiferent în fața confortului desăvârșit tipic american, unic în lume, confort pe care americanii pun la fel de mult accent ca și pe design, dacă nu mai mult. Dovadă stau canapelele, fotoliile și saltelele în care te simți ca în puf, personalizate în funcție de nevoile și preferințele fiecăruia. De exemplu, în cazul canapelelor și fotoliilor aveți posibilitatea să alegi nu doar tapițeria, ci și finisajul lemnului și umplutura: puf, arcuri etc.

Apoi, veți remarca designul unic, spectaculos al pieselor de mobilier lucrate din materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la cele mai mici detalii. Furnirurile exotice, finisajele rare și elementele de feronerie care le însoțesc sporesc valoarea și frumusețea acestor piese, care se transformă inevitabil în vedete ale amenajării.

Nu în ultimul rând, veți rămâne fascinați de funcționalitatea mobilierului american. Poate fi vorba de o noptieră cu lumini incluse, prevăzută cu sistem de încărcare a diverselor gadget-uri, sau care dispune de un element de design pe care nu vă așteptați să-l vedeți în acest context, precum un sertar cu căptușeală din material textil.

Pentru mai multe detalii, accesați www.selectdesign.ro.iedera.ro

Recomandari din Ghid de Shopping