Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear dEpurtat DyFashion Foggi Manzara Maroko reverse StarShinerS Zapatos Zonia

O casa curata iti da nu numai certitudinea ca traiesti intr-un mediu in care te simti in siguranta, ci si o stare de bine si senzatia ca acolo e locul tau.

Multi dintre noi alegem sa ne ocupam de curatenia si ordinea casei noastre in weekend, dupa o saptamana plina, motiv pentru care o consideram o sarcina in plus. Ce sa mai, inlaturarea murdariei este o activitate pe care multi dintre noi nu o facem din placere, ci pentru ca este necesara… asa ca ne place sau nu, n-avem scapare.

Dar ce ar fi daca nu am mai privi curatenia casei doar ca pe ceva „ce trebuie facut”, ci ca pe o activitate care aduce beneficii atat pentru locul in care traim, cat mai ales pentru noi insine?  Curatarea pardoselilor implica munca fizica, ceea ce inseamna miscare, nu-i asa? In functie de dificultate si de determinare, aceasta activitate poate fi considerata un sport care pune in functiune multi muschi. Apoi, pe langa beneficiile pentru corp, mirosul de proaspat dupa ce terminam curatenia, ne confirma ca a meritat efortul, pentru ca ne simtim mai bine, mai energizati. Un fel de stare de zen, nu-i asa?

Gama de produse de curatenie Asevi igienizeaza caminul, improspateaza aerul si ne optimizeaza timpul petrecut curatand, deoarece faianta sau pardoselile lustruite, hainele spalate sau imbalsamate cu acesti detergenti se pastreaza curate pe termen lung. Iar aceasta pentru simplul motiv ca sunt de o calitate exceptionala, prietenoase cu mediul inconjurator, nu lasa urme si nu necesita clatire.

• Lasa-te purtat/a de notele delicate de citrice din Asevi Portocala, o solutie concentrata pentru toate tipurile de pardoseli, cu un parfum proaspat care dureaza.
• Daca parfumul este un criteriu esential in achizitionarea produselor de curatenie, Asevi Cian e alegerea potrivita. Este destinat celor care vor un produs concentrat cu un parfum intens. Starea de bine data de mirosul placut al lui Cian este de durata, pentru ca a fost creat astfel incat aroma lui sa persiste. In plus, formula concentrata cu pH neutru garanteaza stralucire si igiena si este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli.
• Ai suprafete care necesita o atentie sporita? Atunci incearca Asevi Mio. Mio are o compozitie special creata pentru suprafete delicate si indeparteaza bland praful si petele depuse pe pardoseli.
Atunci cand este vremea curateniei, alege produse de calitate, arome placute si muzica buna, iar ‘corvoada’ va deveni o activitate pe care abia astepti sa o bifezi in agenda.libris.ro

Recomandari din Ghid de Shopping