Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Diesel Primavara-Vara 2020 Visual Eyes

Cea de a doua parte a colecției DIESEL Primăvară-Vară 2020 vine ca o lovitură vizuală, cu ţinute de club – un spațiu al nucleului DIESEL – având ȋn vedere noua siluetă a jeansilor regular rise combinaţi cu topuri supradimensionate.

Nina Nesbitt poarta Tommy Hilfiger

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că artista Nina Nesbitt a purtat o ținută TOMMY HILFIGER în cadrul unei fotografii și a unui concert publicate pe contul său de Instagram pe data de 10 mai 2020.  

TENDINTE: COMERTUL ONLINE DE ACCESORII A ACCELEREAT IN ULTIMELE 2 LUNI. WatchShop.ro a avut vanzari de ceasuri cu 40% mai mari. 6 din 10 clienti sunt la prima achizitie

- Valoarea medie a unei comenzi a crescut cu peste 50% înaintea Paștelui
- Plățile cu cardul online s-au dublat
- Față de aprilie 2019, WatchShop.ro a avut venituri în creștere cu 10% în aprilie anul curent
- Vânzările se smartwatch-uri s-au dublat față de 2019
- WatchShop.ro derulează, în intervalul 8-15 mai, campania de vânzări „Maratonul Brandurilor de Top”, cu reduceri de până la 80%

DIESEL SS20 SNEAKERS WORLD

Sezonul acesta, pantofii sport precum modelul Astico sunt reinterpretaţi ȋn culori şi materiale de sezon.

Sportul acasa

Există oameni care se trezesc în fiecare dimineață cu o oră mai devreme decât ar fi nevoie, ca să aibă timp pentru exerciții fizice de bază.

Diesel introduce in ADN-ul brandului un denim cu mai mult respect

Sezonul acesta, Diesel introduce cu mândrie mai multe stiluri denim, parte din colecţia Primăvară-Vară 2020, aliniate cu angajamentul recent al brandului către un viitor care se concentrează pe sustenabilitate şi mai mult respect pentru mediu, menţinând ȋn acelaşi timp intact ADN-ul Diesel.

Haine sustenabile - viitorul modei

În ultimii ani, unul dintre subiectele principale de îngrijorare pentru oamenii de știință l-au constituit schimbările climatice.

Reserved RE.DESIGN primavara-vara 2020

Fascinația pentru natură și modul în care aceasta coexistă cu omul au reprezentat punctul de inspirație al colecției Reserved RE.DESIGN primăvara-vară 2020.

Diesel Vara 2020

Lansarea colecției DIESEL Vară 2020 preia asocierea dintre atenţia acordată ţinutelor utilitare și infuziile grafice ale ediției Spring și evoluează într-un stil atletic al anilor trecuți; era sportivă specifică anilor 1990 este tema principală a acestui ansamblu vestimentar.

#StayHome, dar #StayFashion

Primăvara anului 2020 este una atipică din cauza pandemiei globale, însă interesul pentru fashion ar trebui să continue ca și înainte, fie că vorbim despre plăcerea de a citi despre tendințele în fashion, de a fi la curent cu informațiile despre industria modei sau de a face shopping online.