Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Splash de culoare și confort pe durata întregii zile.

Acestea sunt trăsăturile definitorii ale colecției Toamnă/Iarnă 2017/18 semnată de brandul de românesc de pantofi Diane Marie.

Diane Marie, un brand 100 % românesc, creat din pasiune pentru pantofi de Diana Nedea, ne inspiră ca în sezonul rece să purtăm încălțăminte colorată, din piele de calitate, lucrată manual.

Noua colecție este dedicată femeilor active, iubitoarelor de încălțăminte cu personalitate, care își doresc pantofi, ghete, botine sau cizme de piele, statement, cu sau fără toc, care să le ofere confort întreaga zi, încredere și multă culoare. În plus, propune pantofi de ocazie, cu printuri chic, pentru sărbătorile de iarnă și revelion, ce se găsesc în ediții limitate, astfel încât sezonul acesta să fie unic și memorabil.

Modelele din noua colecție completează perfect ținutele de toamnă/iarnă ale doamnelor și domnișoarelor, le colorează zilele răcoroase și le binedispun de la prima probă din magazinul Diane Marie din Centrul Vechi al Capitalei, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4, sau de la prima vedere, online, pe www.pantofidianemarie.ro.

Toate produsele sunt realizate din piele naturală, cu precizie, minuțiozitate și pricepere în atelierul Diane Marie astfel încât să îmbine perfect calapodul comod cu elementele moderne, eleganța și stilul.

Pe lângă aspect, în atelierul Diane Marie încălțămintea este personalizată în funcție de nevoile și preferințele clientelor, fie că este vorba despre culori, materiale, calapod, sau mărime.piatraonline.ro

Recomandari din Ghid de Shopping