Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Un vechi proverb romanesc spune ca ”meseria e bratara de aur”.

Desi suntem intr-o era a tehnologiei si din ce in ce mai multe meserii umane sunt preluate cu succes de catre masinarii destepte, tara noastra inca mai are nevoie de oameni priceputi - de meseriasi in adevaratul sens al cuvantului.

Un studiu realizat in Romania acum doar doi ani de catre EXACT CC releva ca in Romania doar 12% dintre romani ar recomanda apropiatilor sa urmeze o scoala profesionala. Totusi, in tara noastra exista inca o mare nevoie de oameni priceputi si cu pasiune pentru o anumita meserie. Acesta este si cazul celei mai mari fabrici de confectii autohtone, Ciserom. Fabrica de ciorapi de la Sebes are o istorie incredibila si o consecventa de invidiat. Are 90 de activitate in Romania si nu doar ca este pe primul loc in preferintele romanilor atunci cand vorbim despre alegerea sosetelor sau a dresurilor, dar exporta cu succes produsele proprii peste tot in lume.

Transformarile prin care a trecut Ciserom de-a lungul anilor au fost spectaculoase. Avand in vedere ca fabrica de la Sebes a prins si perioada comunista si ca a trecut pe rand printr-o multime de schimbari, este uimitor ca isi pastreaza cu sfintenie traditia de a oferi publicului larg doar produse de cea mai buna calitate. Cu atat mai mult cu cat in vremurile noastre este din ce in ce mai greu sa gasesti oameni devotati si care sa puna pasiune in ceea ce fac.

Totusi, domnul Constantin Ispir, directorul Ciserom, este optimist si extrem de hotarat sa faca tot ce este posibil sa incurajeze forta de munca de pe piata autohtona: ”Ciserom nu inseamna doar traditie romaneasca si devotament pana in cele mai mici detalii pentru a produce ciorapi de calitate. Ciserom a fost si va continua sa fie o familie. Aceasta mentalitate ne-a ajutat sa reusim de-a lungul anilor sa pastram angajatii fericiti si sa atragem in echipa noastra si tineri care doresc sa invete meserie. Dar ne-a ajutat si sa ramanem constanti intr-o piata care se schimba extrem de rapid.”

Cu toate ca meseriasii adevarati sunt din ce in ce mai greu de gasit, calitatea ciorapilor Ciserom a devenit consacrata chiar si peste granite. Anul acesta Ciserom sarbatoreste 90 de ani de existenta si sunt extrem de siguri ca si dupa 100 de ani de Ciserom, romanii vor continua sa prefere calitatea autohtona. Aceasta este cea mai buna dovada a lucrului bine facut.reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping