Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Tommy Hilfiger are plăcerea să anunțe lansarea colecției Tommy Hilfiger Holiday 2017.


Colecția Holiday 2017 este disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger din întreaga țară, începînd cu 27 noiembrie.

“Iubesc tradițiile Sărbătorilor de iarnă și unele dintre aminitirile mele favorite sunt din timpul sărbătorilor petrecute cu familia,” a declarat Tommy Hilfiger. “De la haine de seară la piese esențiale pentru fiecare zi, stilul inconfundabil de Sărbători este despre a celebra într-o manieră elegantă și jucăușă.”

Colecția include spiritul American Alternative al sezonului și celebrează anii 90 oferind o nouă interpretare tradiției. Tommy Hilfiger Holiday 2017 utilizează iconicele culori Tommy Hilfiger – albastru, roșu și alb – și materiale lucioase, stilul rock’n’roll ocupând un loc central în design. Stelele roșii și albastre domină materialele prețioase precum catifeaua. Colecția este și festivă, și… cool. Colecția Holiday include ținute de seară, încăltăminte, genți și accesorii pentru femei; costume gri și albastre, batiste și jachete pentru bărbați.

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping