Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

– adidas Athletics a creat primul hanorac Z.N.E. Primeknit; un hanorac modern, tricotat, realizat pentru atleții aflați într-o continuă mișcare


– Hanoracul Z.N.E. Primeknit este conceput pentru a oferi atleților ceea ce contează cel mai mult atunci când sunt în mișcare: țesături confortabile, ușoare, aerisite și fine
– Colecția va fi purtată de sportivii Gareth Bale, Angelique Kerber precum și de Hannah Bronfman, ambasadorul global adidas

adidas Athletics a lansat cea mai recentă inovație a sa; hanoracul Z.N.E. realizat din inovatorul material Primeknit, conceput pentru stilul și confortul optim al atleților aflați într-o continuă mișcare.

Informațiile oferite de atleții adidas dezvăluie faptul că petrec 36 de ore în mișcare, între două competiții, timp în care pregătesc bagaje, călătoresc sau se află într-o perioadă de tranzit. Destinațiile se pot schimba, dar nevoia rămâne aceeași: îmbrăcămintea premium, creată pentru a fi confortabilă și ușor de transportat, care le permite atleților să rămână focusați înainte de competiție.

Din acest motiv, hanoracul Z.N.E. Primeknit este realizat din materialul Primeknit care permite o ventilație sporită și are mânecile într-o formă predefinită pentru a oferi atleților o libertate de mișcare suplimentară.

Hanoracul Z.N.E. Primeknit face parte dintr-o amplă colecție a gamei adidas Athetics, destinată călătoriilor, care include și pantalonii Primeknit. Măiestria procesului de creație este evidențiată de calitatea tehnicilor de tricotat și detaliile premium fără cusături care oferă atletului nenumărate avantaje. Hanoracul poate să fie purtat, în ziua competiției împreună cu alte piese vestimentare ce fac parte din echipament sau în oricare altă zi.

Campioana de tenis Garbiñe Muguruza, a fost primul atlet care a purtat hanoracul Z.N.E Primeknit. Ea a oferit o perspectivă fără precedent în cele 36 de ore petrecute în mișcare, în calitate de atlet de clasă mondială, prezentând produsul pentru prima data pe canalele de social media. Urmăriți povestea pe @garbimuguruza și @adidas.

Garbiñe Muguruza, tenismena de clasă mondială și ambasador adidas, a declarat: “Sunt într-o permanentă mișcare, călătorind în mod regulat între țări și continente pentru diferitele meciuri de tenis. Confortul și stilul sunt, prin urmare, esențiale pentru mine, așa că noua gamă adidas Athletics Z.N.E. Primeknit este partenerul ideal de călătorie.”

Campania îi are ca protagoniști pe sportivii de top, Gareth Bale, Angelique Kerber și ambasadorul adidas Hannah Bronfman, care își petrec foarte mult timp în mișcare.

Hanoracul adidas Athletics Z.N.E. Primeknit, va fi disponibil pentru vânzare în magazinele adidas din întreaga lume.

Accesați www.adidas.com/athletics pentru mai multe informații. Alăturați-vă conversației folosind #zne și #36hrsonthemove.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați adidas News Stream news.adidas.com/RO

Despre adidas Athletics
Misiunea adidas Athletics este de a revigora și revoluționa emblema sportului ca obiect al dorinței. Recunoaște nevoia de exprimare atletică pe terenul de joc, indiferent de suprafața acestuia. Îmbinând decalajul dintre stilul sportivilor și viața lor sportivă, acesta promovează un punct de vedere unic și proaspăt, sărbătorește și evidențiază poveștile nespuse ale inovației care au pătruns în universul sportului.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping