Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Vara este anotimpul sandalelor ușoare și lejere și al genților realizate din materiale subțiri.

Totul se rezumă la comoditate și la adaptarea pentru temperaturile ridicate din termometre.
    
Specialiștii Carolina Boix România, un nou brand de încălțăminte dedicat doamnelor și domnișoarelor, fac câteva recomandări în ceea ce privește sandalele și gențile potrivite pentru această vară, în special pentru mare, soare și vacanță.
    
"Vara trebuie să te îmbraci cât mai comod, alegând piese vestimentare din materiale ușoare, care nu rețin și nu atrag căldura. Mergând pe același model, încălțămintea trebuie să fie cât mai ușoară, să nu îți încingă sau să îți strângă piciorul, iar geanta trebuie să fie, la fel, realizată din materiale simple și ușoare", spun specialiștii Carolina Boix.
    
Propunerile de încălțăminte pentru această vară sunt sandalele colorate cu barete, sandalele cu talpă groasă și ușoară și papucii comozi, iar gențile trebuie alese în funcție de câte obiecte personale sunt transportate cu ele.

Sandale colorate, cu barete-Sunt excelente atât pentru zi, cât și pentru seară. Pot fi purtate cu tricouri și pantaloni scurți, cu rochii lejere sau fuste maxi.  
 
Sandale cu talpă groasă și ușoară-Sunt perfecte pentru doamnele și domnișoarele care preferă stilul sport. Pot fi combinate cu tricouri și pantaloni scurți sau chiar și  cu rochițele sport.
 
Papuci-Toate marile case de modă au cel puțin o pereche de papuci în colecție. Papucii pot fi purtați atât cu ținute sport, cât și cu ținute elegante, fiind extrem de versatili.  
 
Poșete de vară-Sunt perfecte pentru ieșirile în oraș și reprezintă accesoriul care se potrivește cu orice ținută.  
 
Genți supradimensionate-Pot fi purtate atât la plajă, cât și la shopping, cu ținute sport și încălțăminte lejeră.
   
La final, specialiștii Carolina Boix subliniază că: "Importante sunt atitudinea și starea de spirit. Restul vine de la sine. Și nu uita să folosești cremă de protecție solară. Este cel mai cool accesoriu al unei veri călduroase".

Despre Carolina Boix
Carolina Boix este un nou brand de încălțăminte destinat în exclusivitate femeilor, ce își propune să satisfacă toate dorințele, oferind o gamă largă de produse în ton cu tendințele actuale ale modei.

Produsele Carolina Boix pot fi achiztionate din magazinele  ParkLake Shopping Center București și Iulius Mall Iași, precum și online, pe www.carolinaboix.com.rovivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping