Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Vara începe cu o veste bună: multibrandul TEZYO, din rețeaua Otter Distribution, oferă reduceri de 25%, la toate produsele pentru copii.


În perioada 31 mai – 5 iunie, TEZYO invită părinții la o sesiune de shopping pentru cei mici, pentru a achiziționa cele mai șic și comode perechi de pantofi, de la branduri cunoscute la nivel internațional. Gama de încălțăminte pentru copii este realizată din materiale rezistente, de calitate superioară, menită să ofere confort și libertate de mișcare celor mici, atunci când se joacă. Toate produsele pentru copii sunt reduse cu 25%, în rețeaua de 36 de magazine.

De Ziua Copilului, surprinde-i și bucură-i pe cei mici, cu un cadou pe placul lor. Alege din multitudinea de articole din gama pentru copii și profită de cele mai avantajoase prețuri. La TEZYO vei găsi o colecție variată de încălțăminte, de la branduri internaționale, care îți aduc cele mai în vogă modele pentru garderoba celor mici.

Fie că ești în căutarea unor sandale neobișnuite, fie că îți dorești sneakerși cu un model clasic, la TEZYO poți să alegi din diversitatea articolelor, care se pliază pe toate gusturile și completează perfect ținuta celui mic, cu modele de încălțăminte confortabilă, utililă și rezistentă care se regăsește în ultimele trenduri în materie de modă.  

În colecția de vară predomină nuanțele vibrante, cu imprimeuri îndrăznețe și aplicații haioase, ce face ca fiecare model să fie atractiv pentru cel mic. Se remarcă modele cool, în diferite stiluri și design-uri, care combină culori aprinse și mixuri de printuri și materiale. Campania promoțională este un motiv în plus de a reînnoi garderoba celor mici, cu ultimele piese must-have din colecție.

Despre TEZYO
În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 36 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Le Coq Sportif, Bugatti, adidas. În fiecare dintre magazinele TEZYO se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, CK. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Unirea Shopping Center,  Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO, Tom), Timișoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Weiss), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si VIVO), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO Pitesti Shopping Center), Ploiești (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Tezyo), Oradea (Tezyo),  Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Tezyo), Targu Mures (Promenada)

Pentru mai multe informații, accesați www.tezyo.ro, www.facebook.com/tezyoshoes sau www.instagram.com/tezyo_shoesreverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping