Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Tommy Hilfiger anunță că modelul francez Baptiste Giabiconi a purtat TOMMY HILFIGER la proiecția filmului "Rocketman" din cadrul celei de a 72-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, pe 16 mai 2019, în Cannes, Franța.


Baptiste Giabiconi a purtat un smoching bleumarin cu rever negru de satin și bandă lateral din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED.

Colecția TOMMY HILFIGER TAILORED este disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

UNDE: Cannes, Franța

CÂND: Joi, 16 mai 2019

Photo Credit: Getty Images
@nicolasgerardin
# # #

Despre Sarkk
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse din magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.food-mall.ro

Recomandari din Ghid de Shopping