Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Sezonul vacanței de vară se apropie și, în curând, costumele de baie devin piesele vedetă din garderobă.

Reserved este prezent la datorie cu cea mai recentă colecție, care are toate piesele esențiale pentru a crea un look de plajă super trendy.

Cea mai recentă colecție Reserved conține o mulțime de costume de baie în diferite stiluri. Vedeta sezonului este costumul de baie întreg, într-o versiune reinterpretată - extrem de feminin, sexy și deloc plictisitor. Detaliile sunt în centrul atenției în sezonul cald: modele cu spatele gol, o tăietură care alungește piciorul sau inserții statement care atrag atenția asupra gâtului. Fani ai costumelor de baie din două piese, nu vă temeți! Există o multitudine de modele și pentru voi. Și în acest caz, alegerea nu va fi ușoară. În plus față de sutienele adânci, foarte potrivite pentru un bronz perfect, au fost create și topuri care pot fi purtate nu numai pe plajă, dar și în combinații cu pantaloni scurți cu talie înaltă sau costume cu aplicații de bijuterii. Opțiunile pentru bikini sunt la fel de numeroase - modele cu talie înaltă, bikini cutați și modele create special să alungească piciorul.

Colecția Beachwear nu este doar despre costume de baie. Accesoriile îndrăznețe și-au făcut și ele simțită prezența și au fost create special pentru a completa perfect orice ținută de plajă. Mai întâi de toate – încălțămintea pentru zilele de plajă. Flip-flop-urile tradiționale sunt înlocuite de modele super-trendy cu o curea largă. Puteți alege dintr-o mulțime de modele - colecția include atât încălțăminte de plajă din piele ecologică exotică, cât și încălțăminte decorată cu blană falsă (încă în tendințe). În al doilea rând - o geantă încăpătoare, pe care trebuie să o ai atunci când mergi la plajă. În acest sezon, gențile împletite, decorate cu ciucuri impresionanți, sunt în lumina reflectoarelor...sau a soarelui! În al treilea rând - pălăria. Cu cât marginea este mai mare cu atât este mai în tendințe! În al patrulea rând – rochii de plajă, pareo și poncho-uri subțiri.

În timpul vacanțelor, îmbrăcămintea de plajă este multifuncțională perfectă atât pentru barul de pe plajă, cât și pentru plimbările lungi pe malul mării.

Colecția este disponibilă în magazinele Reserved și online pe www.reserved.com

 

 

 bestkids.ro

Recomandari din Ghid de Shopping