Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Celebrul actor turc din Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită a fost asaltat de fani în AFI Cotroceni


Ieri, 26 iunie, a avut loc inaugurarea noului magazin AC&co din AFI Cotroceni. La eveniment au participat peste 3000 de persoane, devenind astfel o inaugurare de amploarea unui concert. Numărul mare de participanți se datorează actorului Burak Özçivit, ce a venit pentru prima dată în România să-și întâlnească fanii.

Magazinul AC&co a fost inaugurat în prezența Excelenței Sale, Dna Ambasador a Turciei în România, Füsun ARAMAZ.

La ora 16.00, când actorul urma să aibă o sesiune de autografe, punctul de întâlnire a devenit neîncăpător, mii de fani scanându-i numele. Sesiunea de autografe a fost anulată din cauza mulțimii agitate și nerăbdătoare să-l întâlnească.

Burak Özçivit a avut lângă el 15 bodyguarzi care au făcut față cu greu entuziasmului mulțimii prezente. Fanii au urcat pe scenă să-și facă fotografii cu el, iar actorul a fost nevoit să părăsească scena din cauza aglomerației.

Actorul turc, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele Suleiman Magnificul și Dragoste Infinită, în prezent fiind și brand ambasadorul magazinului AC&co, reprezentând perfect bărbatul modern, elegant, șarmant, omul business- casual, care ține la etichetă și știe să poarte hainele clasice.

“Nu am crezut că fanii din România vor participa într-un număr atât de numeros la deschiderea magazinului AC&co. Ne-am bucurat să vedem cât de iubit este Burak Özçivit în România, și recunoaștem că am avut puține emoții pe parcursul evenimentului. Fanii actorului erau în extaz când acesta și-a făcut apariția, iar o mulțime extaziată este greu de controlat. Data viitoare vom organiza cu siguranță o întâlnire într-un spațiu mai mare, care să acomodeze miile de fani.” a declarat Osman Çavuşoğlu, Director Operațiuni și Vânzări AC&co.

Peste 3000 de fani au venit la inaugurarea magazinului AC&co, sa-l intalneasca pe Burak Özçivit

 

Peste 3000 de fani au venit la inaugurarea magazinului AC&co, sa-l intalneasca pe Burak Özçivit

Despre AC&co  (Altınyıldız Classics)

Compania Altınyıldız a fost înființată în 1952 cu scopul de a face cunoscut la nivel global calitatea materialelor turcești. În 2009 compania a înființat brand-ul AC&co , combinând expertiza în domeniul textil cu pasiunea pentru modă. Brand-ul a cunoscut o ascensiune treptată pe nișa masculină. Astăzi, AC&co  are în portofoliu un număr de 200 de magazine, printre care 190 de magazine se află în Turcia și 4 în România. În următorii cinci ani, brand-ul AC&co  își propune să ajungă la 25 de magazine în România.

 vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping