Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În cadrul Galei UAD care a avut loc pe data de 29 iunie în Cluj-Napoca, TEZYO a oferit premiul de 1.500 euro lui Vlad Cheregi, câștigătorul competiției de design TEZYO X UAD.


În 2018, TEZYO a lansat în cadrul Galei UAD competiția de design TEZYO X UAD a cărui câștigător a fost anunțat la ediția din acest an. După un an și trei etape riguroase ale concursului, Vlad Cheregi a fost anunțat drept câștigător.

Proiectul înscris de Vlad Cheregi în competiția TEZYO X UAD în octombrie 2018 a fost unul dintre cele 31 de proiecte înscrise și a trecut cu brio de toate etapele competiției. Juriul format din Mihaela Dumitrescu (Marketing Manager OTTER DISTRIBUTION), Lucian Broscățean (Designer și Conferențiar Universitar Doctor la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca) și Robert Rațiu (Creative Leader 2activePR) a stabilit că Vlad a dat dovadă de creativitate și a aplicat cu un proiect îndrăzneț și inovativ, care nu ignoră rigorile unui produs vandabil. Etapă de etapă, Vlad a adaptat designul în funcție de recomandările juriului, îmbinând latura artistică a procesului de creație cu aspecte practice ce țin de specificații tehnice, materiale folosite și comoditate.

TEZYO a venit în întâmpinarea nevoilor prezentării colecției vestimentare „Forget Me Not” a lui Vlad, prin participarea cu articole de încălțăminte din colecția primăvară – vară. Prezentarea colecției de dizertație concepută de Vlad Cheregi a deschis a doua parte a show-ului și a fost descrisă de critici și presa de specialitate prezentă la eveniment drept una dintre cele mai coerente dintre cele 25 de proiecte prezentate în cadrul prestigiosului eveniment.

Pe lângă colecția lui Vlad Cheregi, TEZYO a fost prezent pe catwalk și a mai susținut cu încălțăminte prezentarea altor patru colecții din cadrul impresionantei Gale UAD. Este vorba despre Bogdan Boruz, Andreea Aldea și Cătălina Culda. Colecțiile vestimentare ale acestora fiind aliniate cu  imaginea TEZYO care pune accent pe unicitate și contraste.

Colecțiile tinerilor absolvenți au fost, ca în fiecare an, o explozie de creativitate și idei. Spiritul tânăr, subiectele contemporane și moderne ce au servit drept inspirație colecțiilor au fost principalele motive pentru care creativitatea este mereu la cote maxime la Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, prin Departamentul Modă - Design Vestimentar.

Colecțiile prezentate în cadrul Galei UAD au fost coordonate de Prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu și Conf. univ. dr. Lucian Broscăţean.

Despre TEZYO
În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 36 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. În fiecare dintre magazinele TEZYO se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, realizați impecabil, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: Arad (Atrium Center), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Brăila (Brăila Mall), Brașov (Coresi Shopping Resort și Michael Weiss nr. 20), București (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Feeria, Băneasa Shopping City, București Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza România, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focșani Mall), Galați (Shopping City), Iași (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitești (VIVO!), Ploiești (Ploiești Shopping City), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City și Nicolae Bălcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Târgu Mureș (Promenada),  Timișoara (Shopping City și Iulius Mall).

Pentru mai multe informații, accesați www.tezyo.ro, www.facebook.com/tezyoshoes sau www.instagram.com/tezyo_shoesfood-mall.ro

Recomandari din Ghid de Shopping