Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Pentru că sezonul festivalurilor nu s-a încheiat, Levi's® te așteaptă la Summer Well pentru a-ți crea cea mai cool ținută din denim, perfectă pentru cele trei zile de festival!

Unde? Pe domeniul Știrbei, locul în care autenticitatea ținutelor este definită de amprenta celor care le poartă.

Levi's® aduce în premieră în România la un festival, Tailor Shop-ul, locul în care stiliștii Levi's® îți oferă cele mai interesante modalități de personalizare prin:broderie, pictură, rupturi, pin-uri, patch-uri și alte modalități de a-ți pune în evidență personalitatea.

În Levi's® Tailor Shop vei descoperi locul tuturor posibilităților artistice. De la nenumăratele petice, insigne și alte accesorii care aplicate în diverse combinații, oferă atitudine oricărei ținute, până la desenele artistice, la realizarea cărora poți participa și tu. Cei care cred că se exprimă cel mai bine prin litere vor alege, cu siguranță, monograme, iar cei mai puțin minimaliști vor opta pentru broderie. Cea mai bună parte a personalizării este că la final vei avea un item autentic, perfect pentru un outfit de festival!

Numeroase modificări pot avea loc și la nivelul materialului. Specialiștii din Levi's® Tailor Shop îți vor putea ajusta culoarea denimului tău preferat și îl pot altera controlat, pentru un look vintage și rebel, prin rărirea, ruperea și tăierea materialului.

Iar dacă nu ai un item Levi's® acasă, nu îți face griji, deoarece acolo vei găsi o gamă variată și inedită de accesorii: borsete, bandane, șepci sau șosete cu diferite imprimeuri grafice sau logo-uri îndrăznețe. Nu vor lipsi nici item-urile din denim: pantalonii scurți, fustele din denim sau Trucker jackets, pregătite pentru personalizare și gata să întregească orice ținută.

La final, nu uita să îți adaugi în garderobă borseta sau geanta transparentă, două must-have items ale sezonului, care cu siguranță te vor scoate în evidență! Poartă-le alături de un Trucker Jacket personalizat iar outfitul va fi perfect!

Despre Levi’s®
Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.

Despre Summer Well
Summer Well este mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță și cel mai important festival din zona București. Ajuns la a 9-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 9 – 11 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well 2019 va include: două scene, after party, zona de shopping, Summer Wellness, instalații de artă, expoziții, street food, glamping și multe altele.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping