Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

ECCO introduce anatomia in miscare prin noua sa colectie dedicata exclusiv barbatilor.

Noua colectie ECCO VITRUS combina cele mai bune estetici artizanale traditionale cu tehnologii moderne pentru a asigura domnii ca arata la fel de bine precum se simt.

Chiar daca barbatii contemporani au cu totul alte preocupari, ei sunt atrasi in continuare de “gentleman style”, iar clasicii pantofi Brogue definesc cel mai bine acest stil ce nu se va demoda niciodată.

Pantofii Brogue au fost redescoperiti in ultimii ani si apreciati pentru estetica lor robusta si masculina. O incaltaminte clasica proiectata initial pentru outdoor, este acum purtata de catre barbatii contemporani, constienti fiind de versatilitatea sa. Astazi ei sunt considerati adecvati in majoritatea contextelor, fiind potriviti atat unui stil casual cat si unui stil business, fiind usor de asortat atat la costume cat si la blugi.

In conformitate cu abordarea ECCO de a intensifica viitorul fara a renunta la trecut, ECCO VITRUS este o fuziune a tehnologiei inovatoare si a traditiilor artizanale. La clasicul pantof Brogue se adauga tehnologia inovatoare de injectie directa  FLUIDFORM™ pentru a crea o legatura solida intre fata superioara de lux si talpa anatomica care urmeaza forma piciorului pentru a oferi un maxim de confort si o sustinere exceptionala. Astfel, purtand ECCO VITRUS puteti experimenta "Anatomia in miscare".

Colectia ECCO VITRUS ce cuprinde atat pantofi cat si botine/ghete nu poate decat sa accentueze farmecul clasicului, precum si al luxului. Prelucrarea pielii de inalta calitate ECCO CALF CRUST LEATHER cu atat de multă grija, dragoste si pricepere se transforma intr-o forma de arta. Procesul unic implica obtinerea unei piei de vitel premium cu o granulatie super-fina si o structura compacta, la care se adauga lustruirea manuala, apoi finisarea si tratarea cu un colorant. Indiferent daca preferati negrul, maroul sau albastrul, fetele din piele ale incaltamintei  ECCO VITRUS sunt o adevarata declaratie stilistica.

Noua colectie de pantofi pentru barbati ECCO VITRUS se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.comneer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping