Sezonul acesta, Levi's® lansează un logo nou – Serif - inspirat din logo-urile mari și îndrăznețe ale anilor ‘90.

Este curat, modern, de impact și este cel mai nou membru al familiei extinse de logo-uri Levi's®.  

Dar ce înseamnă Serif? Serifele sunt acele linii mici cu care se termină literele folosite în anumite fonturi. Levi's® se aliniază trendurilor internaționale cu noul logo alăturându-se marilor branduri ce au introdus Serif logo în ultima perioadă.

Noul logo este prezent pe o varietate mare de item-uri: de la tricouri, hanorace, jachete, până la numeroase accesorii. Colecția este disponibilă atât pentru femei, câti și bărbați, iar Serif logo poate fi foarte vizibil pe tricouri și truckere prin poziționarea acestui pe piept sau într-un mod subtil pe mânecile item-urilor.

Item-urile Serif logo întregesc colecția propusă de Levi's® pentru sezonul de toamnă-iarnă ce vine cu o varietate de trucker jackets, jeanși, hoodies și cămăși. Colecția mixează nostalgia anilor ’80 și ’90, cu layering-ul relaxat și sofisticat. Tot din această colecție face parte și trucker-ul Sherpa, unul din cele mai recunoscute și purtate modele din denim ale brandului. Purtat de la fermieri la vedete rock, modelul Sherpa este un model pentru generații. Fie că este clasic sau supradimenionat este potrivit pentru toată familia.

Levi's lanseaza noul Serif Logo: curat, modern si de impact


Despre Levi’s®

Brand-ul Levi's® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de  către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi's® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi's® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi's®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.libris.ro

Recomandari din Ghid de Shopping