Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

DIESEL anunță lansarea colecției Pre-Spring 2020, intitulată Digital Minds.

Aceasta își preia inspirația electronică din colecția Holiday 2019 și o înseninează pe măsură ce lunile devin mai calde. Ȋn plus, scoate la iveală detalii ale liniei Spring/Summer 2020, care urmează să o succeadă.

Volumele creează zgomot printre noile siluete relaxate, supradimensionate. Pantalonii workwear, şorturile și topurile devin mai lejere și combină accente de culoare cu o paleta neutră. Majoritatea pieselor de îmbrăcăminte utilitară sunt infuzate cu o tentă vintage și au fost reconstruite după idei găsite în arhivele DIESEL. Acestor stiluri convertite – combinate cu denimul – li se adaugă o atingere contemporană prin intermediul printurilor psihedelice colorate sau alb-negru.

Denimul, care este un element-cheie al fiecărei colecții DIESEL, prezintă o nouă intrare: modelul D-Reggy pentru femei, cu cinci buzunare și siluetă straight-leg, cu talia mai ȋnaltă și litera “D” brodată pe coapsa dreaptă. În rest, în colecția denim Pre-Spring, imprimeurile și tratamentele speciale predomină. Modelele pentru bărbați includ siluete slim și relaxate, cu efecte vintage, de purtare anterioară, sau tratamente deluxe. Sunt prezente și detalii de tip petic sau dungi contrastante. Linia pentru femei prezintă elemente artistice precum detalii pictate manual, franjuri sau elemente-filet.

Există un motiv-text recurent sub formă de bandă, denumit imprimeul “copyright”. Acesta apare aplicat diagonal pe hainele lungi, blugii cu croală dreaptă și pe o parte din jachetele-hibrid de piele. Acest slogan pleacă de la internet și peisajul digital; ce este și ce nu este în afara limitelor pentru a fi adaugat în categoriile repost, re-story și re-gram? DIESEL folosește cuvântul ironic, pentru o bandă vizuală îndrăzneață.

Seria “ménage-a-trois” cuprinde 3 piese pentru bărbați și 3 piese pentru femei. Fiecare articol de îmbrăcăminte este alcătuit la rândul său din trei articole diferite, up-cycled pentru a rezulta o nouă piesă. Acestea sunt bombere și jachete fabricate după AND-ul DIESEL din denim, piele și rock-and-roll, toate mixate într-una singură. Acestea sunt flancate de separări – atât pentu femei, cât și pentru bărbați – și readuc în vedere vibe-ul utilitar combinând, de asemenea, elemente grafice aparte, inspirate din zona de skateboarding din Los Angeles-ul anilor 1990.

Accesoriile reîntregesc ținutele revigorate și oferta ready-to-wear printr-o infuzie de noi variante de culori pentru tenișii și gențile iconice.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping