Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Meli Melo Paris a deschis azi, 7 februarie, inca 3 noi magazine, dintre care unul in Bucuresti, aflat in Auchan Militari, unul in Arad, aflat in Arad Atrium Mall, si al treilea, in Timisoara, in incinta Iulius Mall.


Noul magazin Meli Melo din Auchan Militari are o suprafata de 30 mp si contine oferta basic de produse si accesorii fashion a brandului.

Magazinul Meli Melo din Arad Atrium Mall este primul magazin al brandului din Arad, are o suprafata de 40 mp si, de asemenea, contine oferta basic de produse si accesorii fashion.

Noul magazin din Timisoara, deschis in Iulius Mall Timisoara, este situat la etajul unu, fiind al doilea magazin Meli Melo Paris din incinta acestui complex comercial si cel de-al 4-lea din oras. Este department store, cuprinzand atat colectiile de fashion cat si home&deco ale retailerului, expuse pe o suprafata generoasa, de 270 de metri patrati.

Oferta speciala la deschiderea celor 3 magazine este discount 20% la toata gama de produse (exclus martisoarele), timp de 3 zile, in perioada 7-9 februarie 2020.
 
●●●
Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.



reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping