Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Trăim un context socio-profesional pentru care să lucrezi de acasă a devenit o necesitate, ca măsură de prevenție, acolo unde locul de muncă o permite.


Totuși, este important să ne adaptăm condițiilor actuale și să știm "Cum ne îmbrăcăm când lucrăm remote?" pentru că acum ai libertatea de a alege o variantă confortabilă și să investești puține resurse cu aranjatul, dar utile pentru a te simți bine. Iată câteva sfaturi de la Andreea Popescu, Consultant de stil & Personal shopper, cea care a creat brandul Andreea Details, o agenție de stil.

Recomandările Andreea Details pentru munca remote:

1. Optează pentru ceva confortabil și acordă o atenție materialelor hainelor pe care le alegi acum că lucrezi de acasă.

Este bine sa optezi pentru acele haine din materiale naturale, în care să nu transpiri, deoarece vei petrece câteva ore în fața laptopului, iar o haină dintr-un material sintetic nu o să te ajute în acest sens. Avem nevoie de un refresh al vestimentației, fără prea mult glam, mai ales atunci când vine vorba de ''work from home'', este bine să ne întoarcem la piesele basic.

2. Abordează un city chic ca stil vestimentar, însă în acest context de stat mai mult prin casă, te poți adapta mai mult cu stilul natural.

Prima alegere când vine vorba de ''work from home'' - un T-shirt din bumbac și o pereche de jeansi, este varianta care te scoate din impas, de cele mai multe ori.

Și pentru a începe ziua cu bine, pentru fiecare zi a săptămânii, alege câte o culoare de T-shirt, astfel:

· pentru luni, alege albastru;

· pentru marți, alege verde;

· pentru miercuri, alege roșu;

· pentru joi, alege mov;

· pentru vineri, alege bej.

Prin urmare, începe ziua de luni cu albastru, considerat culoarea rațiunii, mobilizează mintea, este o culoare care ar trebui să te binedispună pentru a începe cu bine săptămâna.

Pentru ziua de marți, ar trebui să te mobilizezi mai mult, iar culoarea verde, îți oferă calmul și siguranța de care ai nevoie

Roșul este una dintre culorile pe care o poți asorta ușor și în funcție de pigmentație, ochi sau culoarea părului. Astfel, miercuri, la jumătatea săptămânii, această culoare îți va oferi încredere pentru a-ți finaliza proiectele pe care le ai în ''pending''.

Movul este culoarea vedetă, este clar culoarea care te pune cel mai bine în evidență, însă o păstrezi pentru ziua de joi când vrei să fii mai creativă și să îți termini task-urile din săptămâna în curs.

Pentru ziua de vineri, rezervă-ți culoarea bej, deoarece este culoarea preferată de oamenii care apreciază calitatea și lucrurile bine făcute.

1. Poartă accesorii, ele joacă un rol important în alcătuirea unei ținute pentru că "detaliul face diferența", alege o pereche de cercei sau o bentiță supra dimensionată chiar înainte să pornești laptopul.

2. Îngrijește-ți tenul foarte bine și atunci când lucrezi remote. De exemplu, înainte să răspunzi la email-uri, urmează cei 3 pași bine cunoscuți, demachiere, tonifiere și îngrijire.

Având în vedere că în această perioadă vom sta mai mult în casă, vom lipsi motivate de la ședințele cosmetice, prin urmare va trebui să aplici acasă un gomaj și o mască hrănitoare, astfel încât tenul să arate în parametrii normali. Poți să încerci măști în casă, 1 mască la câteva zile pentru hidratarea tenului.

Nu uita și de mișcare, optează pentru câteva exerciții pe care le poți face cu ajutorul unui program dintr-o aplicație pentru yoga. Cu siguranță ne vor lipsi exercițiile din sala de fitness, însă le poți înlocui cu anumite exerciții făcute în casă.

În următoarea perioadă, încercă să îți faci zilele frumoase și să te bucuri de lucrurile simple, pe care le-ai cam uitat, fiind prinsă cu lucrurile zilnice repetitive.

Tu cum îți alegi vestimentația acum că lucrezi de acasă?

Andreea Popescu Consultant de stil and Personal shopper


Despre Andreea Details

Andreea Popescu, Consultant de stil & Personal shopper a creat brandul Andreea Details din dragoste pentru acele detalii care ne definesc stilul personal. De fiecare dată, Andreea transmite și celor cu care lucrează o energie pozitivă și îi sprijină în definirea propriului stil, astfel încât anumite elemente tehnice din modă să li se pară cât mai simple și cât mai ușor de integrat în ținutele lor.

După o experiență de peste 10 ani într-un mediu de lucru destul de formal, din domeniul farmaceutic (Farmacist de profesie), Andreea a realizat că indiferent de mediu și de context, ne putem pune în valoare stilul personal, doar că nu avem de fiecare dată energia sau informațiile necesare pentru a compune ținute noi, și inevitabil apelăm iar și iar la negru sau la alte variante confortabile. Prin urmare, în anul 2019, Andreea Popescu a înființat Andreea Details, o agenție de stil prin intermediul căreia își propune să ajute oamenii din mediul corporatist și antreprenorial să își pună în valoare stilul personal, astfel încât aparițiile acestora să fie remarcabile.

Andreea s-a dezvoltat în acest domeniu, astfel a studiat stilism la DalesGo cu Irina Markovits și Ovidiu Buta și a participat la multe workshop-uri de specialitate, activități care îi permit să compună o ținută sau să evalueze o garderobă.

Femeile au nevoie și de o prezență stilistică remarcabilă, iar ținuta trebuie să fie în concordanță cu evenimentul la care participi și cu valorile companiei pe care tu o reprezinți în fața audienței. Doar împreună, vom identifica detaliile care ne vor însenina în fiecare dimineață, indiferent de activitățile din agendă și indiferent de cât de formal este mediul lor de lucru!

Misiunea Andreea Details este ca fiecare antreprenor/corporatist să aibă un stil vestimentar în concordanță cu jobul lor.

Viziunea Andreea Details este să explice ce înseamnă o haină potrivită și cât de mult ajută prezența unui stilist personal într-un mediu corporatist/antreprenorial.

Serviciile oferite de Andreea Details sunt: consultanță vestimentară, shopping asistat, evaluare a garderobei actuale, workshopuri pentru companii, cursuri de stil vestimentar pentru copii.

Pentru detalii, vă rog să mă vizitați la adresa andreeadetails.ro și pe pagina de facebook www.facebook.com/AndreeaDetails

 

 noriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping