O noua colectie pentru femei si barbati care ilustreaza frumusetea pantofilor - ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER – o tabacire vegetala a pielii care isi schimba infatisarea in timp, oferindu-i acesteia un aspect natural si unic.

ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER da fiecarui pantof un aspect original, deoarece pielea isi va schimba gradual look-ul, dintr-un material usor, fresh, cu un aspect curat, intr-o piele matura, cu o culoare mai intunecata.

Culorile nude vor fi mereu in trend

Aceasta inovatie de la ECCO Leather iti garanteaza ca niciun pantof din aceasta colectie nu va arata la fel cu un altul. Fiecare pereche de pantofi va prelua din originalitatea si personalitatea celui care o poarta. Aceasta piele se regaseste atat in colectia NEW NATURA de femei, cat si in cea de barbati.

O combinatie intre materialele naturale si inovatie

Inspirati de culorile si de imaginea dura, neiertatoare a desertului, pantofii ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER au la baza stiinta din spatele procesului natural de deteriorare al pantofilor. Vopseaua naturala, extrasa din arbori, coloreaza pielea oferindu-i nuanta sa originala.

Un alt beneficiu este ca ECCO Leather lucreaza cu materiale raw, naturale, pentru a crea o piele inovatoare, de cea mai buna calitate.

Expunerea la procesul natural de oxidare

Pantofii din colectiile NEW NATURA BY ECCO LEATHER te vor face sa descoperi procesul natural de oxidare atunci cand pielea este expusa la conditiile atmosferice – lumina, vant si umiditate. Fiecare pantof va capata o nuanta unica datorita nivelelor diferite de lumina, miscare si umiditate la care este expus. Fiecare purtare va lasa o amprenta unica. Pantofii tai iti vor aminti, astfel, de toate momentele frumoase petrecute impreuna cu ei.

Explozii de culori

Pentru a evidentia frumusetea colectiei NEW NATURA BY ECCO LEATHER, pantofii creati din aceasta piele se vor remarca prin explozii de culori deschise, inclusiv sireturi colorate.

Colectia este disponibila online pe ecco-shoes.ro si in magazinele ECCO din tara.

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.

 bookcity.ro

Recomandari din Ghid de Shopping