Vara aceasta, DIESEL prezintă o nouă colaborare pentru colecția de costume de baie, realizată în parteneriat cu Sea-Doo.


Recunoscut la nivel global ca lider mondial în materie de personal watercraft, Sea-Doo – originar din Quebec, Canada – este o emblemă pentru vremea călduroasă ȋn ceea ce priveşte distracția pe apă. Celebrități precum Rihanna, Beyoncé, DJ Khaled, Lewis Hamilton și Gigi & Bella Hadid au fost văzute bucurându-se peste tot în lume de echipamentul nautic produs de Sea-Doo.

Sea-Doo și ADN-ul Diesel se suprapun: ambele sunt recunoscute pentru invoație, calitate, creativitate și pentru spiritul rebel. Colecţia capsulă DIESEL x Sea-Doo împinge limitele acestor trăsături într-o linie bine definită, centrată pe perioada anilor ‘90, atât ȋn ceea ce priveşte costumele de baie pentru femei și bărbați, cât și linia ready-to-wear.

Punctul central al parteneriatul este logoul: o hibridizare a însemnelor DIESEL și Sea-Doo, combinate pentru a înfățișa o abordare grafică modernă și vibe-ul hidrodinamic actual. Fiecare piesă a colecției va afișa acest logo unit. Colecția capsulă reprezintă alegerea perfectă pentru o vară cu atitudine sportivă – indiferent dacă eşti un surfer de valuri mari, un explorator al adâncurilor, un înotător sau un “profesionist” ȋn statul la plajă.

Designul aparte al pieselor pentru femei include costume de baie întregi inspirate din competițiile de surf, precum și mix-and-match bikinis. Acestea sunt disponibile, ȋn principal, în palete color block cu tratamente în două tonuri sau efecte tie-dye. Gama de culori include negru, roz, portocaliu, albastru şi mov. Modelele prezintă inserţii de fermoare și curele cu logoul colecției. Sunt incluse şi piese precum cycling shorts şi crop-tops.
    
Piesele cheie din colecția pentru bărbați includ patru stiluri de short-uri de baie, fiecare cu printuri color-block îndrăznețe. Principalele nuanțe sunt: negru, albastru, verde, oranj, roz și mov. Tricourile complementare și hanoracele amplifică estetica anilor ’90 cu ilustrații grafice care evocă designul echipamentelor nautice Sea-Doo.

Despre Sea-Doo
Sea-Doo este lider global premiat în domeniul personal watercraft și un brand care este construit în jurul distracției pe apă. Sea-Doo sunt vehicule propulsate cu jet de apă, care oferă iubitorilor de apă aventuri unice și reunesc oamenii pasionați prin crearea de experiențe și amintiri memorabile. Modelele variază de la cele accesibile şi uşor de utilizat SPARK, la cele de pescuit și wake, pană la modele cu perfomanță de 300 de cai putere și cele de lux. Viața Sea-Doo este trăită pe și în afara apei cu o linie completă de echipament, îmbrăcăminte, accesorii și item-uri branduite. Suntem catalizatorul distracției pe apă. Alătură-te și trăiește viața cu Sea-Doo.carturesti.ro

Recomandari din Ghid de Shopping