Accesoriile sunt o modalitate creativă prin care poți scoate frumos în evidență o ținută vestimentară de vară.

Au un rol funcțional, dar în același timp și unul estetic, ce îți conturează stilul personal. În topul accesoriilor din sezonul estival 2020 nu se află doar creațiile frumoase și funcționale, ci și cele care vorbesc despre responsabilitate în modă, cuvântul cheie al acestui sezon fiind sustenabilitatea.

Trendurile internaționale pun accent mai mult ca oricând pe sustenabilitate în fashion, așadar vara aceasta orientează-te către green fashion și în materie de accesorii. Unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care încurajează moda sustenabilă și economia circulară este Remix. Pe Remixshop.com găsești o multitudine de accesorii în trend, stylish și de calitate, prin care îți poți pune în valoare ținutele pe care le vei purta vara aceasta și în același timp să fii promotoare a modei sustenabile.

Cel mai popular material al verii 2020 este rafia. Așadar, unele dintre cele mai apreciate accesorii ale acestei veri, pe care le poți găsi și pe Remixshop.com, sunt pălăriile, gențile și curelele din rafie, ce pot fi purtate atât la mare, cât și la munte, la piscină, în plimbările prin parc sau pe străduțele din centrul vechi al orașului. Rafia este obținută din plante și este biodegradabilă, având un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

Vara aceasta, cele mai apreciate modele de genți sunt cele de tipul bucket bag, adică în formă de găleată și sac, pe care le poți purta pe umăr sau în mână. Sunt perfecte atât pentru ţinutele de zi cu zi, office sau casual, cât şi pentru outfiturile elegante de seară. Alege-o pe cea potrivită pentru tine din selecția de genți de pe Remixshop.com.

Pentru un look rafinat și elegant, vara acesta se poartă eșarfele de mătase, cu modele retro-geometrice sau jungle print, pe care le poți purta înfășurate pe cap, în jurul gâtului sau pe umeri, astfel încât să te protejezi de razele soarelui, sau să-ți țină de cald în serile răcoroase de vară. Descoperă pe Remixshop.com modelelul de eșarfă care te reprezintă.

Curelele de tip lanț, argintii sau aurii, lucioase sau mate, sunt accesorii must have ale noului sezon, ce se regăsesc și în oferta de pe Remixshop.com. Le poți purta cu rochii scurte, midi sau lungi, sau peste tricouri oversized, astfel încât să-ți subliniezi talia și să-ți pui în evidență feminitatea.

În privința ochelarilor de soare, în topul preferințelor se află ramele cu forme spectaculoase, colorate, modelele timeless de cat eye, în stilul vintage, realizate din materiale de calitate, prietenoase cu mediul înconjurător. Cu siguranță vei găsi modelul potrivit fizionomiei tale și stilului tău în oferta variată de pe Remixshop.com.

Indiferent de cum îți vei petreci vara și locurile în care vei merge, completează-ți outfit-urile simple și lejere, minimaliste sau sofisticate, colorate sau monocromatice cu accesorii care să te reprezinte și să fie în acord cu moda sustenabilă.

Alegând accesorii în tendințele noului sezon din colecțiile outlet sau second hand de înaltă calitate de pe Remixshop.com, optezi pentru green fashion și astfel contribui la protejarea mediului înconjurător și o viață mai bună pentru tine și cei din jurul tău.noriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping