Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

In acest sezon, ECCO le propune domnilor sa aduca in actualitate arta de a fi un gentleman prin adoptarea unui stil clasic sofisticat.

Pantofii clasici reprezinta o parte integranta din garderoba unui gentleman, iar noua colectie ECCO VITRUS nu poate decat sa accentueze farmecul clasicului, precum si al luxului.

Stilul personal ne defineste. Iar stilul incepe de jos in sus, pantofii unui barbat fiind cel mai important accesoriu din garderoba lui.
  
Sorin Lucian - poarta ghete bussines barbati ECCO VITRUS (Maro) si
geanta laptop barbati ECCO Eday L (Maro/Mahogany)

“Daca vrei sa stii mai multe despre barbatul din fata ta, atunci poate ca cel mai bine ar fi sa-i analizezi pantofii. Alegerile pe care barbatii le fac in materie de incaltaminte spun foarte multe despre personalitatea lor si reprezinta piesa de baza pentru a completa un outfit reusit. Iar noua colectie ECCO VITRUS reuseste sa imbine cu succes clasicul cu inovatia si lejeritatea cu eleganta, intr-un mod foarte frumos.”, spune Sorin Lucian, consilier vestimentar.

Chiar daca barbatii contemporani au cu totul alte preocupari, ei sunt atrasi in continuare de “gentleman style”, iar clasicii pantofi ECCO VITRUS definesc cel mai bine acest stil ce nu se va demoda niciodata.
  
Vlad Mihalachioiu – poarta pantofi bussines barbati ECCO VITRUS (Albastri) si
geanta laptop barbati ECCO Eday L (Neagra)

“In zona de evenimente, tinuta este foarte importanta. Cand vine vorba despre prima impresie, accesoriile sunt cele care fac diferenta. Fie ca vorbim despre pantofi sau genti, ele sunt intotdeauna elementele care ma fac sa ma simt special. Noua colectie ECCO VITRUS dedicata exclusiv barbatilor propune culoarea denim blue care completeaza cu succes orice tinuta si care te poate scoate in evidenta, inclusiv asortati la un costum clasic”, ne marturiseste Vlad Mihalachioiu, organizator de evenimente.

O incaltaminte clasica este acum onsiderata adecvata in majoritatea contextelor, fiind potrivita atat unui stil business cat si unui stil casual smart. In conformitate cu abordarea ECCO de a intensifica viitorul fara a renunta la trecut, ECCO VITRUS este o fuziune a traditiilor artizanale si a tehnologiei inovatoare, pentru a asigura domnii ca arata la fel de bine precum se simt.
  
Andrei Coman – poarta pantofi bussines barbati ECCO VITRUS (Negri)

“Sa fii cu adevarat un ‘gentleman’ este o stare de spirit! E o forma de respect pentru ceea ce esti, este prima senzatie pe care o creezi, la atingerea primei priviri. Pantofii te descriu, aproape intotdeauna, cel mai bine. Sunt reprezentativi, sunt detaliul ce-ti spune ‘povestea’, fara sa-ti dai seama. Intalnirea cu noua colectie ECCO VITRUS este ca o REGASIRE, o intoarcere la firesc, natural, confortabil si 100% autentic.”, spune Andrei Coman, actor.

Noua colectie ECCO VITRUS pentru barbati se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

#ECCO #ECCOShoes #ECCOVitrus #GentlemanStyle

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.comreverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping