Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Participa la concursul organizat de MuJeR si CISEROM in perioada 14 - 28 Februarie 2018 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de CISEROM, fiecare in valoare de peste 50 Lei. Vei primi mai multe perechi de sosete CISEROM.

Despre CISEROM

Frumoasa poveste a inceput in anul 1927 cand Gustav Bahner infiinteaza in Sebes fabrica de ciorapi si tricotaje. Avand conducere germana si aproximativ 150 muncitori - au reusit intr-un timp foarte scurt sa se extinda si sa realizeze, lunar, o productie de 210.000 perechi de ciorapi.

In anul 1944 fabrica de la Sebes trece in patrimoniul statului, continuand, insa, productia de sosete si textile, atat pentru tara noastra, cat si pentru strainatate.

Chiar daca a cunoscut inclusiv conducerea sovietica, fabrica de sosete de la Sebes a continuat sa se extinda, sa inoveze si sa produca o gama larga de ciorapi si tricotaje pana in anul 1954 cand a fost din nou preluata de statul roman. Intre anii 1954-1974, firma a beneficiat de fonduri de investitii ce s-au concretizat in utilaje și tehnologii noi,crescand  capacitatea de productie de 40 de ori ,cu de 6 ori mai multi angajati.

Datorita produselor de o calitate incontestabila si retehnologizarii fabricii, in anul 1990 aceasta isi schimba numele in Ciserom - nume care simbolizeaza, pana astazi, perseverenta si traditia sosetelor romanești, de calitate. Un rebranding in 2012 a adus o imagine moderna marcii Ciserom, regasita pe fiecare ambalaj si element de comunicare.

Povestea fabricii Ciserom continua. Aceeasi familie mare, aceeasi oameni devotati si aceleasi sosete colorate si calduroase care sa-ti completeze zilnic stilul si tinuta. Compania are astazi 320 angajati, un flux tehnologic modern, o productie anuala de 10 milioane perechi de sosete si exporta 30% dintre acestea in tari precum Germania, Italia, Anglia, Franta, Irlanda si Elvetia.

Conditii de participare:

- Dai LIKE paginilor de Facebook CISEROM si MuJeR.ro si postezi textul "PARTICIP" intr-un comentariu la postarea concursului.

Concursul incepe in data de 14 Februarie si se va incheia la data de 28 Februarie 2018. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Bănuţă Ramona
Alina Bianca

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa, numar de telefon si marime) printr-un mesaj la pagina de Facebook MuJeR.ro

 

 piatraonline.ro

Recomandari din Ghid de Shopping