Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

TOMMYNOW „DRIVE” a călătorit la Milano cu Gigi Hadid; ținutele pentru femei și bărbați, de pe podiumuri, sunt disponibile într-un ecosistem de canale de cumpărare din peste 70 de țări.


Total reinventat, evenimentul interactiv pentru Primăvară 2018, TOMMYNOW, a combinat moda cu activități relaționate curselor de Formula 1, celebrând parteneriatul lui Tommy Hilfiger cu Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW „DRIVE”, un eveniment interactiv plin de energie, construit în jurul modei, inovației și lumii pline de adrenalină ale curselor de  Formula 1. Inspirat de pasiunea lui Tommy Hilfiger pentru spoturile cu motor, show-ul a combinat viteza și actualitatea cu o notă de nostalgie pentru vintage.

A patra prezentare de sezon a brandului, TOMMYNOW Primăvară 2018, a avut loc în timpul Săptămânii Modei de la Milano, pe 25 februarie 2018, la 21:00 (ora României), la Milano Congressi.

După succesul primelor trei prezentări TOMMYNOW, cea de Primăvară 2018 a fost construită pe formatul marca Tommy Hilfiger, „See Now, Buy Now”.

SPRING 2018 COLLECTION STATEMENT
Ciao, Milano. Experiența fashion TOMMYNOW răscolește orașul cu cele mai tari piese ale colecției de Primăvară 2018. E cool, îndrăzneață și fiecare look poate fi cumpărat instantaneu.

Oferim un omagiu pasiunii lui Tommy pentru curse, combinând tradiția americană cu o notă atletică, modernă, pentru el și pentru ea. Regăsim jocuri unice cu proporțiile și formele; reinterpretări surprinzătoare ale pieselor noastre iconice; traduceri grafice ale dungilor de inspirație Formula 1, carourilor și logo-urilor de arhivă.

Parteneriatul cu Campionii Mondiali Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, ne hrănește spiritul inovator, depășind granițele experiențelor interactive în timp ce rămânem accesibili tuturor prin aplicația TOMMYNOW SNAP. Să pornim.

COLLECTIONS
TOMMYNOW “DRIVE” a marcat lansarea colecției capsulă TommyXGigi, pentru primăvară 2018. Supermodelul internațional Gigi Hadid este ambasadorul global al brandului TOMMY HILFIGER, colecțiile pentru femei, incluzând îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari de soare, ceasuri și parfum. Colecția TommyXGigi celebrează viteza – de la pasiunea lui Tommy pentru sporturile cu motor la ritmul alert de viață al lui Gigi.

După succesul evenimentului TOMMYNOW din toamna lui 2017, brandul continuă să democratizeze podiumul și să prezinte ținute HILFIGER COLLECTION atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

TOMMYNOW “DRIVE”

Peste 2.000 de oaspeți, printre care consumatori, presă, persoane VIP, cumpărători și influenceri din industrie, au fost invitați să se bucure de experiențe fashion surprinzătoare. Oaspeții au fost introduși în lumea plină de energie a TOMMYNOW „DRIVE” printr-un tunel futuristic, cu o cifră octanică ridicată și o stație de tip portret, au fost învăluiți în sunetele unei curse de Formula 1, courtesy of BOSE, și lumini LED. Au trecut prin fiorii unei curse în cadrul simulatorului de curse F1 și provocarea Pitstop F1, ambele oferite de Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

INOVAȚIE DIGITALĂ

Tommy Hilfiger a fost recent poziționat în topul primelor 3 cele mai inovatoare companii din Stil, de către Fast Company, în ediția sa anuală de marcă. Această recunoaștere a venit datorită abordării unice a brandului, TOMMYNOW „See Now, Buy Now”, recunoscând inovațiile digitale și de comerț pe care TOMMY HILFIGER le-a lansat prin această platformă.

TOMMYNOW continuă să acționeze ca un incubator în care se testează, evoluează noi tehnologii, care sunt apoi integrate în afacerea Tommy Hilfiger. În acest sezon, experiența TOMMYNOW „Behind the Drive”, produsă prin efecte parallax, a venit cu un strat în plus de povestire digitală. Prin scanarea codurilor QR, împărțite prin spațiul de la Milano Congressi, oaspeții au fost introduși în lumea TOMMYNOW. Conținutul exlusiv foto și video a inclus evoluția capsulei colaborative pentru primăvară 2018 TommyXGigi și procesul de asamblare a unei mașini de curse Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

TOMMYNOW SNAP continuă să folosească tehnologie de recunoaștere a imaginii 2D și 3D, care le permite utilizatorilor să facă o fotografie a oricărui obiect din magazin, de pe podium, dintr-o reclamă sau de pe stradă și să-l poată cumpăra direct de pe tommy.com. Pentru Primăvară 2018, aplicația deschide porțile lumii modei, a designului de colecție, artizanatului și pasiunii cu TOMMYNOW „Behind the Drive”. Pe lângă faptul că recunoaște colecțiile feminine și masculine din Primăvară 2018, ale TommyXGigi și HILFIGER COLLECTION, aplicația TOMMYNOW SNAP prezintă și imagini din culise cu procesul de design al produselor, pentru a îmbogăți experiența de shopping dincolo de prezentarea TOMMYNOW. În plus, conținutul video include evoluția colecției capsulă TommyXGigi de primăvară 2018 și un social media feed cu celebrități care poartă piesele favorite din colecție.

În acest sezon, TMY.BOY și TMY.GRL, chatbots powered by A.I., vor oferi sfaturi de styling ale celebrităților prin conținut video oferit de influencerii de la TOMMYNOW „DRIVE”, care vor împărtăși ținutele lor favorite din colecțiile de primăvară 2018 TOMMY HILFIGER. 

MODELS
Show-ul a fost deschis de supermodelul internațional Gigi Hadid și a continuat cu top modele precum Bella Hadid, Anwar Hadid, Lucky Blue Smith, Winnie Harlow, Hailey Baldwin, Christian ‘King’ Combs, Cordell Broadus, Audrey Hilfiger, Julian Ocleppo, Hannah Ferguson, Joan Smalls, Sora Choi și Josephine Skriver.


#TOMMYNOW
#TommyXGigi
#WhatsYourDrive

Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger
YouTube: Tommy Hilfiger

Data: Duminică, 25 februarie 2018, ora 21:00
Locație: TOMMYNOW “DRIVE”, Milano Congressi

Prietenii și urmăritorii brandului sunt invitați să participe la conversație pe social media, prin #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

DESPRE SARKK
Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.neer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping