• Celebra Venera Arapu este primul designer prezent în Designers’ Boutique@București Mall Vitan, în perioada 23 martie – 12 aprilie


București Mall susține designul românesc de fashion printr-o inițiativă unică în România: deschiderea Designers Boutique@București Mall, un pop-up store special care găzduiește gratuit cele mai noi colecții ale designerilor autohtoni. Primul autor prezent la Designers Boutique este celebra Venera Arapu, ale cărei creații vor putea fi achiziționate în perioada 23 martie - 12 aprilie.

Designers Boutique va fi deschis timp de trei luni, până pe 15 iunie și va găzdui gratuit, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de fashion. Pe langa colecția nouă, în magazin vor fi și articole din colecțiile anterioare, cu discounturi. Mai mult, clienții București Mall vor primi gratuit câte un produs Douglas la fiecare achiziție.

Venera Arapu este un designer apreciat atât în țară cât și în străinătate, primul designer român prezent la Săptămâna Modei de la Paris, încă din anul 1999. De-atunci, colecțiile sale inedite și nonconformiste sunt prezente în magazine internaționale. Ultima sa colecție “este realizată în cea mai mare parte din bumbac și mătase cu accente corai și în nuanțe de albastru, are un aer proaspat, dar cu un twist șic. Tehnologia digitală, devenită în timp semnatură pentru Venera Arapu, apare din nou ca o reprezentare a postmodernității”, conform descrierii brandului. Clienții vor avea ocazia să descopere aceasta colectie, disponibilă la nivel mondial în mediul online, în showroom-ul Venera Arapu, iar acum și în pop-up store-ul situat la parterul București Mall.

Încă de la deschiderea sa în 1999, București Mall a oferit bucureștenilor acces la unele dintre cele mai mari și mai populare branduri de fashion internaționale, precum și la branduri locale. Prin Designers’ Boutique pop-up store, București Mall pune în mod gratuit la dispoziția designerilor români un spațiu în care bucureștenii să poată descoperi, interacționa și achiziționa ce e mai bun în materie de design local.

Despre București Mall și fashion:
București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, dechis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.



indira.ro

Recomandari din Ghid de Shopping