Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Inspirata de albastrul denimului, noul material inovativ ECCO TRUE INDIGO imbratiseaza adevaratul potential al pielii, combinand tehnicile artizanale de tabacarie cu tehnologia moderna.

Noua colectie a sezonului primavara/vara 2018 ECCO SOFT 8 prezinta finisaje diferite inspirate de denim, de la un albastru indigo la nuante mai deschise de albastru.

De-a lungul multor secole, culoarea indigo a avut o istorie bogata, regasindu-se in aproape toate civilizatiile, din antichitate pana in prezent. De la cautata vopsea albastra folosita ca moneda, la producerea de textile din matase si bumbac pentru aristocrati, la utilizarile actuale in blue jeans, culoarea indigo este definita de abilitatea de a fi folosita in moda de la accesorii, la imbracaminte, la incaltaminte.

Si daca trecutul si prezentul au fost vopsite in indigo, viitorul promite, de asemenea, diferite nuante de albastru, datoritt activitatii de pionierat a brandului ECCO in domeniul pielariei. ECCO LEATHER, cu sediul in Olanda, este considerat in prezent ca fiind cel mai important centru de cercetare si dezvoltare din lume pentru acest tip de material.

In toti acesti ani de cand omul foloseste vopseaua indigo, niciodata nu s-au obtinut rezultate atat de remarcabile precum pielea ECCO TRUE INDIGO. Aceasta piele este incarcata de semnificatie, de jocuri de lumina si umbra, de texturi si posibilitati de utilizare diferite, de la incaltaminte la accesorii diverse.

Astfel, fiecare piesa realizata din pielea ECCO TRUE INDIGO, fie ca este vorba despre incaltaminte sau genti, poate produce o serie de gradari ale culorii si, in timp, vor continua sa-si dezvolte propriul "caracter" sau "personalitate".

Folosind nenumaratele caracteristici ale denimului – de la foarte moale si decorativ, la greu si robust - colectia ECCO SOFT 8 pentru femei si barbati este prima colectie care propune diferite finisaje naturale indigo.

Pielea ECCO TRUE INDIGO adauga un aspect superb acestei noi colectii de sneakersi. Cu o forma anatomica de ultima generatie ECCO SOFT 8 ofera confort, in timp ce captuseala din piele va ajuta sa creati climatul interior ideal pentru piciorul dvs.

Si la fel precum perechea preferata de blugi, pielea ECCO TRUE INDIGO va adauga propriile istorii si semnificatii la cea mai personala exprimare a stilului.

Noua colectie se gaseste deja in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.cominbagaj.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping