Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

În perioada 13 aprilie – 4 mai, pop-up store-ul Designers Boutique@București Mall prezintă articolele vestimentare pline de feminitate ale Izabelei Mandoiu.

Creatoarea este  cunoscută pentru modul natural în care integrează cultura românească în piese contemporane de zi cu zi.

Designers Boutique, un spațiu oferit gratuit de București Mall, s-a deschis pe 23 martie și pune la dispoziția clienților, la fiecare trei săptămâni, colecția unui alt designer român de fashion. Primul designer care și-a prezentat creațiile la Designers Boutique a fost Venera Arapu.

Izabela Mandoiu este cel de-al doilea designer român prezent la Designers’ Boutique@București Mall. Iubitoarele motivelor românești tradiționale se vor bucura să descopere în colecția Izabelei articole moderne care reinterpretează piese vestimentare românești într-o manieră profund feminină.

Special în cadrul Designers Boutique, Izabela expune colecția Motive de Fericire ce include iile românești cu specific argeșean, care au făcut-o celebră atât în România, cât și peste hotare. Mesajul colecției este că toți cei ce poartă ținutele cu simbolistică tradițională românească au sentimente de mândrie.

Despre București Mall
București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, dechis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal si colaborator al mall-ului.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping