Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Evenimentul MURMUR Sample Sale are loc în perioada 20-21 aprilie, cu reduceri cu până la 80% la articole vestimentare purtate de vedete internaționale.


Piesele cu influențe retro ale brandului românesc MURMUR au făcut înconjurul lumii, fiind purtate de vedete precum Beyoncé, Madonna, Katy Perry, Kylie Jenner, Gigi Hadid sau Miley Cyrus și bucurându-se de apariții în reviste internaționale precum Paper, ELLE UK sau Vogue UK. Acum, pot face parte și din garderoba fanelor brandului.

De două ori pe an, MURMUR organizează evenimentul Sample Sale, unde produse din colecții anterioare, mostre de presă sau prototipuri ale brandului sunt puse în vânzare la prețuri mult reduse. Anul acesta, ediția de primăvară va avea loc vineri și sâmbătă, pe 20 și 21 aprilie, între orele 12:00-20:00, la Showroom-ul MURMUR de pe Strada Icoanei, nr. 75A, București.

Cine dorește să beneficieze de reducerile de până la 80%, dar nu poate ajunge la eveniment, are parte de un Sample Sale online în aceleași zile, între orele 22:00 – 10:00, pe website-ul oficial al brandului www.murmurstore.com.

Printre articolele care vor fi disponibile la eveniment se numără și: Rochia Zest Long Dress purtată de Kelly Rowland, Corsetul Zest purtat de Madonna, Rochia Nun purtată de Madonna în cadrul unui concert al turneului Rebel Heart, Colanții Suspender purtați de Lady Gaga și Colanții Stark purtați de modelul Gigi Hadid.

În lista de mai jos se regăsesc prețuri orientative pentru piesele vestimentare purtate de vedete:
Rochie Zest Long Dress | Kelly Rowland - 1200 lei de la 5000 lei
Corset Zest | Madonna - 700 lei de la 1800 lei
Rochie Nun | Madonna - 550 lei de la 1150 lei
Colanți Suspender | Lady Gaga – 390 lei de la 650 lei
Colanți Stark | Gigi Hadid - 500 lei de la 1600 lei

MURMUR este un brand lansat în anul 2011 sub umbrela unui concept de prêt-à-porter, cu haine inspirate de lenjeria vintage, cu note senzuale și feminine, ideale pentru ținute de seară sau de zi.

Pagina oficială a evenimentului: www.facebook.com/events/626509644388372
Website-ul oficial MURMUR: www.murmurstore.comneer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping