Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Pentru majoritatea dintre noi, femeile, purtarea tocurilor inalte inseamna renuntarea la confort.

Dar cu noua colectie ECCO SHAPE purtarea tocurilor nu mai inseamna suferinta si nici picioarele nu mai trebuie sa tanjeasca dupa momentul in care iti dai jos incaltamintea la sfarsitul zilei. Datorita tehnologiei de pionierat, brandul danez ECCO a zdrobit ideea ca femeile trebuie sa aleaga intre stil si confort.

De ani de zile, industria de incaltaminte pentru femei a cautat inovatii in design si in tehnologie care sa permita femeilor sa se bucure de un confort real atunci cand aleg sa poarte tocuri. Noua colectie a sezonului primavara/vara 2018 ECCO SHAPE reprezinta o gama moderna de incaltaminte pentru femei proiectata pentru "miscare naturala perpetua", care ofera un confort somptuos, de zi cu zi, fara a compromite insa stilul.

Confortul noii colectii ECCO Shape 55 Peep Toe Sleek vine din utilizarea de tehnologii si materiale de pionierat, incluzand tehnologia FLUIDFORM™ proprie brandului ECCO, transformand astfel acesti pantofi in unii dintre cei mai confortabili.

Cu o silueta eleganta si feminina, sandalele ECCO Shape 65 Sleek au un toc de 65 mm confortabil, rezistent si flexibil, care te face sa te simti cu 15 mm mai aproape de sol decat inaltimea lui reala.

Mersul pe tocuri este acum o placere cu sandalele ECCO SHAPE 65 Block prevazute cu un sistem de confort ultra-modern si sofisticat, ce creeaza un suport anatomic pentru portiunea de sprijin a greutatii piciorului.

Noua colectie se gaseste in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.comnoriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping