Diane Marie Studio și Ma Dame au lansat colecțiile de toamnă în cadrul unui eveniment exclusivist, în incinta magazinului Ma Dame din Băneasa Shopping City.

Totodată, acest eveniment a marcat parteneriatul dintre cele două branduri românești de prestigiu, din centrul comercial din nordul Bucureștiului.

Vedete de televiziune și radio, cântăreți și actori, printre care: Gianina Corondan (Gold FM), Maria Radu (cântăreață), Ioana Flora (actriță), Cristina Herea (România TV), Camelia Bălțoi (Digi 24), Oana Zamfir (Digi 24), Eli Roman (Realitatea TV), Mihaela Cozmolici (UTV), Irina Mohora (TVR & Asociația Zâmbetul Îngerilor) și Bianca Dragomir (cântăreață și actriță), alături de reprezentanți media din industria de fashion au participat la evenimentul de lansare powered by SundayPR, dedicat colecțiilor de toamnă Diane Marie Studio și Ma Dame.

Colecția recent lansată constă în outfit-uri complete, clasice și feminine, din materiale de calitate, modele urbane, ideale pentru zilele de toamnă, fie că este vorba despre plimbări prin oraș, ieșiri la teatru sau la film, sau pentru fiecare zi la birou.

O altă atracție a serii a fost tabloul de toamnă cu pantofi vegetali, creat de designerul floral de la Imperioso. De asemenea, candy bar-ul de la My Sweet Boutique a fost realizat în culori specifice toamnei.

Ținutele vestimentare semnate de Ma Dame se completează perfect cu pantofii marca Diane Marie Studio, realizați manual în propriul atelier de încălțăminte, din piele naturală, în culori reprezentative pentru noul sezon: Riverside (albastru închis ușor estompat), Airy Blue (albastrul cerului, Warm Taupe (cafea cu lapte), Aurora Red (roșu clasic), Sharkskin (gri rece precum cerul înnorat), Dusty Cedar (culoarea cedrului), Lush Meadow (verde suculent), Spicy Mustard (culoarea frunzelor căzute), Potter’s Clay (culoarea frunzelor de toamnă și a cojii de copac) și Bodacious (violet-purpuriu).

De asemenea, modelele colecției de toamnă 2016 ale brandului românesc Diane Marie Studio pot fi descoperite aici: bit.ly/1fmVeII!

#DianeMarie #MaDame #SundayPR



perfect-tour.eu

Recomandari din Ghid de Shopping