Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

ECCO invită femeile să aducă culorile la picioarele lor în acest sezon al Sărbătorilor, plin de petreceri, prin lansarea noii game: ECCO COLOUR.

Disponibili în trei nuanţe calde pentru a capta spiritul de Sărbătoare al sezonului, noii sneakerşi ECCO COLOUR scot în evidenţă stilul feminin.

"Colecţia ECCO COLOUR este inspirată din viaţa dinamică a femeilor extraordinare. Dorim să le oferim femeilor o modalitate de a celebra Sărbătorile de Iarnă prin infuzia de culoare plină de energie în aspectul lor.", spune Sarah Nordby Fill Rodel, Senior Colour Designer.

Noua colecţie aduce o energie vibrantă oricărui look. Concepută pentru a atrage atenţia asupra purtătoarei, această nouă gamă vivace de sneakerşi coloraţi include nuanţe jucăuşe de roşu, galben şi albastru, inspirate de trei culori de top ale sezonului.

Trăieşte-ţi viaţa în culori şi captează spiritul de Sărbătoare cu noul  ECCO SOFT 3 cu un design expresiv şi o ţesătură artizanală din tricot. Venind direct de pe catwalk, noua gamă ne propune o talpă albă ce oferă o amortizare perfectă şi un confort sporit, două aspecte importante pe care le luăm în considerare atunci când ne alegem ţinutele de petreceri.

Porneşte în noul an plină de culoare şi vei avea un an minunat!

Noua colecţie de ghete ECCO SOFT 3 pentru femei este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de încălţăminte de renume internaţional care combină stilul şi confortul, şi-a construit succesul bazându-se pe design modern, piele de calitate şi tehnologii inovative. Înfiinţat în 1963, ECCO este unul dintre puţinii producători mari de încălţăminte din lume care deţin şi controlează fiecare pas al procesului de producţie şi de vânzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producători de piele de înaltă calitate din lume, pielea ECCO fiind folosită atât la crearea de produse de încălţăminte şi accesorii proprii, cât şi distribuită unor branduri de lux internaţionale. Astăzi, produsele ECCO se vând în 87 de ţări, în peste 3.300 de magazine ECCO şi shop-in-shops, şi peste 14.000 de alte puncte de vânzare la nivel mondial. Compania este deţinută de familie şi are peste 19.000 de angajaţi în întreaga lume. www.ecco.com4fstore.ro

Recomandari din Ghid de Shopping