Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Orice fashionistă iubește această perioadă din an.

Dacă în general ai remușcări când nu te poți abține de la shopping, acum poți să te bucuri din plin de cumpărături. Ba chiar te poți felicita pentru alegeri inteligente!

În magazinele ETIC, produsele din colecția de toamna-iarnă 2015-2016 beneficiază de promoții de - 50%.

Colecția de toamnă-iarnă 2016-2017, “Glam Days” cuprinde o selecție largă de tricotaje de sezon, rochii de seară, blănuri naturale și piese ofiice.

Piesele clasice - precum cămășile, pantalonii cu dungă sau pană, sacourile, rochiile office, costumele cu fustă sau pantaloni - pot fi purtate cu tricotajele speciale de sezon - pulovere în V sau cu decolteu rotund, puloverele supradimensionate sau cape. Toate aceste piese pot fi adaptate și pentru ținute casual sau glam-chic, cu accesoriile potrivite.

În magazinele ETIC vei găsi șio mulțime de accesorii potrivite pentru orice ocazie: genți, eșarfe, curele, ochelari de soare, brățări și coliere metalice, cu pietre sau cu elemente din piele ecologică.

Te poți bucura oricând de reduceriaccesândși shop-ul online: www.etic.ro.vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping