Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În Colecţia de Valentine’s Day 2017, PANDORA a creat noi bijuterii finisate manual, reinterpretând cu pasiune şi veselie simboluri şi mesaje de iubire.

Combinaţii inovatoare şi vibrante între culori, metale şi email reprezintă noi moduri de a-ţi arăta sentimentele cu stil, a dărui cu afecţiune, a-ţi exprima dragostea şi a o sărbători.

Simboluri dragi. Spune-ţi povestea unică de iubire cu trio-ul de elemente miniaturale Sentimente Dragi, creat special pentru Medalioanele Plutitoare de la PANDORA: o săgeată a lui Cupidon, o inimă din email roz şi cuvântul „Love” scris cu litere cursive.

Poveste de dragoste modernă. Bijuterii influenţate de stilul tribal şi de trendul decorativ, cerceii reversibili Stropi Pavé pot fi purtaţi în două moduri diferite şi arată precum nişte săgeţi contemporane ale lui Cupidon. Pietrele sclipitoare de zirconiu cubic care acoperă sferele din argint 925 sunt aplicate individual, manual.

Inimi luminoase. Un mod elegant de a exprima dragostea, colierul reversibil Inimi Iubitoare ale PANDORA este creat din inimi decupate. Pietre de zirconiu cubic strălucitor şi logo-ul PANDORA decorează laturi diferite. Iar inelul din Inimi pentru Totdeauna, din argint 925, celebrează sentimentele profunde de dragoste şi prietenie. Designul său minunat cuprinde două pietre de zirconiu cubic în formă de inimi, una simbolizându-te pe tine, iar cealaltă pe persoana iubită sau pe ca mai bună prietenă.

Funde strălucitoare. Funda – un element deopotrivă clasic şi modern la PANDORA – este prezentat într-un mod rafinat şi feminin prin brăţara fixă bangle Fundă Strălucitoare, realizată din argint 925 şi împodobită cu o frumoasă fundă încrustată cu pietre. O bijuterie perfectă pentru a completa o ţinută-statement sau pentru a fi purtată suprapusă, asortată cu alte brăţări.

Inimi colorate. Noile talismane din argint 925 îmbină pasiunea şi delicateţea cu simboluri şi email purpuriu şi de culoarea cireşelor. Look-ul este completat de brăţara Moments Inimă Strălucitoare, care are o închizătoare clips, împodobită cu o inimă.

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile.Inspirându-le pe femei să-şi accepte individualitatea şi să-şi exprime stilul personal, bijuteriile elegante şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologiamodernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 8.900 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.900 de magazine-concept. Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 17,800 de angajaţi în întreaga lume,dintre care aproximativ 12,000 se află în Gemopolis, Thailanda, unde compania fabrică bijuteriile. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. În 2015, veniturile totale ale PANDORA au însumat aproximativ 2,2 milioane de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.piatraonline.ro

Recomandari din Ghid de Shopping