Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

A face cumparaturi poate fi o adevarata arta.

Dar atunci cand intelegi cum stau lucrurile, dulapul tau va fi plin de  lucruri dragute, care vorbesc despre tine, despre personalitatea ta, unica. Februarie, luna dragostei, este un moment perfect pentru ca tu sa retraiesti experienta purtarii unei perechi noi de incaltaminte.

Da, cumpararea unei noi perechi de pantofi are intotdeauna un efect aproape supranatural. Te simti mai frumoasa, ai mai multa incredere in tine, totul devine posibil. Un val de bucurie te copleseste, inima iti bate mai repede, simti ca poti face orice, atunci cand porti pantofii tai preferati. Si iti doresti ca acest sentiment sa dureze cat mai mult. E ca atunci cand te-ai indragostit prima data. In magazinele Deichmann, vei gasi modele pline de farmec, care te vor seduce pe loc. Deichmann va fi mereu aproape de tine, pentru ca acest efect sa poata dura, sa sporeasca, sa se reinnoiasca, adancind dragostea ta pentru lumea fascinanta a modei.

Oriunde te-ai afla, daca ai incaltamintea potrivita esti fericita. Iar la Deichmann gasesti intotdeauna incaltaminte de calitate, la preturi avantajoase si servicii excelente.

*****
Deichmann SE, cu sediul in Essen (Germania), a fost infiintata in 1913 si este detinuta in totalitate de familia fondatoare. Compania este lider de piata in comertul european de incaltaminte cu amanuntul, avand peste 37.300 de angajati in intreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania opereaza magazine in Germania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croatia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Ceha, Turcia si Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat in Elvetia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), in Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). In Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentata in Germania, Austria si Elvetia.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping