Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În acest sezon, Diesel priveşte spre cultura latină, sinonimă cu pasiunea, energia și dragostea de viață.


"Am fost inspiraţi de îmbrăcăminte, dans și de felul în care îşi dau frâu liber emoţiilor; de soarele ce decolorează culorile arhitecturii istorice și în special de simbolul iconic al stelei", explică directorul artistic Nicola Formichetti.

"Suntem curioși și stimulaţi de diferite culturi din întreaga lume. Spiritul universal a fost parte a ADN-ului Diesel, încă de la început."

DENIM

Abordarea Diesel asupra denimului în acest sezon are mai multe perspective –modernă, contemporană și tradiţională. Cea dintâi preia intenţiile grafice esenţiale, sezoniere şi de avangardă în nuanțe de indigo intens, tratamentele uşor decolorate şi potrivirea flatantă a jeanşilor girlfriend cu manşeta cu volane şi forma conică. Designul pantalonilor pentru bărbați și femei estompează limitele de zi și noapte atât în croiala clasică, cât şi în cea ruptă şi cu tratamente intense, potrivite pentru muncă sau petrecere şicombinate cu albastrul elegant de pe puloverele cu motivul stelei, pentru un efect cool de "ascuns la vedere”.

Colecţia Royal Indigo, regăsită în ultimul sezon, continuă. Denimul ultra-skinnypentru femei este marmorat, rupt şi primeşte tratamente realizate manual, în timp ce la bărbaţi ţinutele merg în profunzimea nuanţelor de indigo.Denimul intens Royal Indigo micşorează în acest sezon decalajul dintre ţinutele de zi şi noapte, punând accent pe jeanşii până la gleznă. O selecţie de jeans vintage trecuţi prin tratamente profunde completează colecţia.

Diesel introduce şi noi stiluri. Pentru femei, de la stilul flatant boyfriend jeans Fayza Evo, la Skinzee-Corset, care aduce ȋn prim-plan talia exagerat de înaltă şi forma skinny. Ary, alternativa la skinny, propune o reinterpretare fashioncu o croială şi mai largă a pantalonilor culotte. Modelul regular slim fit Thommer pentru bărbaţi afişează o croială zveltă,skinnype tot piciorul, denimul beneficiind de multiple tratamente.

În modelele tradiţionale se creează o conexiune cu ADN-ul Diesel, de la tratamentele inovatoare, la tăieturi rebele, cu detalii rupte şi rearanjate alăturate jachetelor bikerdin piele. Cele mai la modă croieli clasice, pentru acel hell-raiser căruia îi place să arate bine.

Nu în ultimul rând, colecţia inovatoare Jogg Jeans îmbină ţinutele denim în nenumărate tratamente şi croieli, de la skinny la straight, reflectând elementele grafice ale denimului 5 Pocket şi oferind o flexibilitate incredibilă.



decorino.ro

Recomandari din Ghid de Shopping