Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Accesoriile practice sunt purtate cu mândrie în noul sezon primăvară/vară 2017.

Iar brandul ECCO, renumit pentru pielea de calitate superioară și patrimoniul de măiestrie, a creat o colecţie de accesorii excepţionale şi deosebit de practice, cu ocazia  Zilei Femeii.

În acest nou sezon, femeile fac o adevarată declaraţie de dragoste pentru tot ceea ce este practic şi comod, de la piese vestimentare la încălţăminte şi accesorii. În acest sens, ECCO a creat o colecţie de accesorii din piele ce se potrivesc perfect cu ritmul de viaţă alert al femeii moderne, ce pot fi purtate de la sala de consiliu la sesiunile de shopping.

Iar trendul sezonului primăvară/vară 2017, care este cel mai uşor de adoptat şi abordat de către orice femeie, este CULOAREA! Iar un accesoriu colorat cu aspect exclusivist este întotdeauna un cadou bine primit, în special cu ocazia zilei de 8 Martie!

Noua colecţie de genţi şi portmonee ECCO este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.roorange.ro

Recomandari din Ghid de Shopping