Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Noua colecție de primăvară-vară ETIC pune accent pe culorile vii, perfecte pentru sezonul cald, dar și pe croiuri noi, foarte moderne, care pot fi purtate în orice moment al zilei.


“În colecția The Colors of the Sun veți găsi piese în culori tari, care te binedispun pe loc, dar și nuanțe pastelate, dulci, care amintesc de macarons”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC. “Mi-am dorit să creez o colecție generoasă, cu piese atât pentru femeile care iubesc trendul romantic, cât și pentru cele îndrăgostite de croielile minimaliste. Și, mai mult de atât, să oferim cât mai multe opțiuni: astfel, avem ținute de zi, dar și office, rochii de seară, pentru petreceri, sau casual-chic, pentru zilele relaxate din weekend.”

Vedetele colecției de primăvară-vară sunt rochiile, care vin într-o multitudine de modele și culori, de la clasica rochie neagră până la rochii cu imprimeuri, pentru zi sau pentru seară. Ca în fiecare an, ETIC propune o varietate de topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

Colecția The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe etic.ro

-------------------------
Despre ETIC

Materiale de calitate, modele - în trend, preţ corect. De la piesele basic, la ţinutele clasice, office, până la cele cool, tinereşti, în ton cu noile tendinţe, magazinele ETIC oferă în fiecare zi modă la un preţ accesibil. ETIC a fost lansat în România acum 16 ani de Ana-Maria Coman şi Costin Strîmbeanu. În prezent, ETIC are 10 magazine, dintre care 7 în Bucureşti şi 3 în ţară, şi o cifră de afaceri de 3.5 milioane de euro.4fstore.ro

Recomandari din Ghid de Shopping