Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Brandul danez de incaltaminte ECCO prezinta “Bucurestiul meu COOL” by Tudor Chirila & ECCO, film in care artistul ne arata locurile din Bucuresti cu relevanta personala foarte mare: Piata Victoriei, Manastirea Stavropoleos, Parcul Herastrau, Teatrul de Comedie, Parcul Gradina Icoanei si altele.


Filmul realizat face parte din campania de promovare a colectiei ECCO COOL 2.0. Sneakersii ECCO COOL 2.0 sunt partenerii perfecţi atat pentru zilele insorite, dar si cele ploioase, pentru a explora si admira locuri spectaculoase.

"Pentru mine, locurile pe care le-ati vazut in filmuletul asta nu sunt spectaculoase prin ele insele, ci mai degraba prin amintirile care pe mine ma leaga de ele prin asocierile si conexiunile pe care le fac cu evenimente din viata mea recenta sau trecuta. Pentru mine Bucurestiul e mai mult decat gropi si denivelari, sunt locurile astea care ma fac sa-mi fie dor de orasul asta cand stau plecat mai mult de doua saptamani. Asta-i Bucurestiul meu." spune artistul Tudor Chirila.

ECCO este oaspete in fiecare tara in care isi desfasoara activitatea si respecta cultura locala, creand legaturi reale cu clientii sai si inspirandu-se de la ei.

“Va invitam sa evitati aglomeratia si sa renuntati la mijloacele de transport poluante, va invitam sa va miscati si sa (re)descoperiţi locurile spectaculoase sau dragi sufletului vostru in cel mai confortabil mod cu noua colectie ECCO COOL 2.0, iar filmul “Bucurestiul meu COOL by Tudor Chirila & ECCO” speram sa va inspire” spune Victor Tighinean – General Manager ECCO pentru Romania, Ungaria, Croatia, Slovenia si Serbia.

Filmul poate fi vizionat pe Youtube Tudor Chirila – youtu.be/rYAOMu7C_k0

Colectia ECCO COOL 2.0 se gaseste in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Despre ECCO
ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 87 de tari, in peste 3.300 de magazine ECCO si shop-in-shops, si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 19.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.comjojofashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping