Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Eu sunt fan genti. Sincer vorbind, am fost mereu. Mi-au placut mereu gentile mari.

Cu buzunare si cu cotloane unde sa imi pot ascunde fardurile, rujurile, servetelele umede, guma sau cheile.  Am ales intotdeauna genti imense in care sa pot indesa si un pulover de rezerva sau o jucarie de-a copilului.
   
Si daca tot am facut o pasiune pentru acest tip de accesorii, vin si marturisesc ca eu imi cumpar mereu genti. Altele si altele. Dar, daca e sa fiu sincera cu mine si sa privesc realitatea in ochi, toate gentile mele seamana una cu cealalta. Si sunt alese pe acelasi tipar. Mari. Usor de carat pe umar. Dar, pentru ca mereu exista un DAR, uite ce aflu. Ca sunt pe val. Din punct de vedere fashion, sunt IN. Pentru ca in 2017, gentile mari, gentile incapatoare sunt o constanta in pieisaj. Indiferent ca sunt de piele, din material textil, din panza, din in, din ce o fi. Geanta sa fie. Si cat mai mare.
   
La Femme Romania tine pasul cu tendintele si imi pune la dispozitie nu una, ci zeci de genti pe acest tipar. Pentru ca m-au simtit ca am potential. Oamenii de la La Femme stiu ca noi, femeile, ne cumparam adesea lucruri in oglinda. Lucruri foarte asemanatoare cu cele pe care le avem deja in dulap. Chiar daca noi ne mintim frumos si (ne) spunem ca nu e asa.

Dar ce mai conteaza? E bine sa ne facem pe plac. Si, daca ne mai iese sa si tinem pasul cu moda, atunci e super.
   
Tu ai dat o raita online pe www.lafemme.ro? Sau ai luat magazinele la picior?noriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping