Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

In acest sezon, mai mult decat oricand, trench-ul e vedeta.

Pentru ca aceasta piesa vestimentara fara de seaman vine sa iti ofere o mare libertate stilistica. Vine sa te ajute la restructurarea liniilor stilistice ale garderobei tale.
   
Tu ai un trench? Nu?! Pai atunci da fuga sa iti iei unul. Ia vezi ce iti place in vitrinele La Femme Romania. Vei intalni culori neasteptate: ciclam, galben, bleu, mov, verde.

Afla atunci ca trench-ul are o aura de atemporal. Si e musai sa stii: de trench chiar nu poti scapa. E iconic si te ajuta sa treci peste toate furtunile stilistice ale vietii. De ce? Pentru ca e mereu gata de orice interpretari, de orice bucurie si de orice vreme nabadaioasa de primavara.

Trench-ul este un adevarat inaintas al modei, creat in 1914 de catre Thomas Burberry ca sa imbrace ofiterii de armata. Cum iti suna asta?Iar acum e o piesa de nelipsit in prezentarile de moda.E o piesa care poate intra atat in garderoba masculina, car si in cea feminina. Este acel CEVA care iti poate scoate tinuta din  anonimat.
   
Linia sa stricta si structura sa austera poate fi contrabalansata de rochiile inflorate care razbate de sub poalele sale, de catre o esarfa colorata sau de o brosa plina de personalitate. Pentru ca trench-ul vrea si poate sa uimeasca pe oricine.

Tu ai dat o raita online pe www.lafemme.ro? Sau ai luat magazinele la picior?wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping