Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia
×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/yulro/public_html/mujer.ro/fashionr/public_html/mujer.ro/images/slideshowpro/gallery/Mathilde-PV-2015

×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: fashionr/public_html/mujer.ro/images/slideshowpro/gallery/Mathilde-PV-2015

Așa cum ne-a obișnuit, brandul Mathilde pune preț pe valorile tradiționale, le readuce în actualitate și le pune într-un context modern, alături de linii nonconformiste și croieli ieșite din tipar. Broderiile executate manual sunt o constantă a colecțiilor Mathilde, iar povestea Mathilde este cu atât mai vibrantă cu cât evocă elemente tradiționale reinventate în cheie modernă.

Vara aceasta în mod special povestea Mathilde este despre evadarea din cotidian și reîntoarcerea la tradiții! Fie că alegeți o ținută care iese din anonimat datorită broderiilor aplicate manual, fie că vă lăsați cucerite de croiurile inspirate de liniile tradiționale, sfatul Mathilde este să accesorizați evadările din cotidian cu ținute care să vă pună în valoare stilul natural!

Pentru o ținută office, de exemplu, puteți opta pentru un mix de linii masculine (pantaloni și cămașă), alături de o vestă cu detalii feminine și broderii florale sau pentru un plus de feminitate, puteți alege o bluză de inspirație etno, cu detalii delicate ce amintesc de motivele tradiționale, aplicate însă pe materiale fluide, prețioase.

Iar pentru timpul liber, de exemplu o seară cu prietenele, puteți alege o fustă maxi cu broderie florală, alături de o bluză de tip ie, cu nasturi colorați aplicați răzleț, pentru a emana dinamism și exuberanță. Pentru o plimbare de weekend, puteți opta pentru un mix de stiluri, la granița dintre sport și casual, reinventând fota fustelor tradiționale și purtând-o peste pantaloni, pentru un aer nonconformist.
       

{gallery}Mathilde-PV-2015{/gallery}


Reprezentanțe Mathilde Romania: Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara, precum și în rețeaua distribuitorilor din întreaga țară; Pentru vânzări online accesați www.mathilde.ro, iar pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte, urmăriți-i în social media.

Facebook: www.facebook.com/MathildeRomania

Instagram: instagram.com/mathilde.ro

Pinterest: www.pinterest.com/mathilderomania/

 

 piatraonline.ro

Recomandari din Ghid de Shopping